Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

FRANKFÖLD HÍRES KARÁCSONYI VÁSÁRAI

Utazás alapadatai 2226

Utazás

Légkondicionált luxusautó­busszal.

Szállás

3 éj­sza­ka egy Würzburg környéki emelt szintű 3 csil­la­gos szál­lo­dá­ban, kényelmes, 2-3 ágyas, für­dő­szo­bás szo­bák­ban.

Ellátás

Büféreggeli / fakultatív fél­pan­zió.

Időpont


Részvételi díj
2016. nov. 25-28.  68.200 Ft

A részvételi díj tartalmazza az autó­buszos uta­zást, a 3 éj­sza­kai szál­lást reggelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a fel­so­rolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­ja­kat.

Félpanziós felár: 14.900 Ft
(3 vacsora)
 
Egyágyas felár: 16.300 Ft


Németország az egész világon ismert a han­gu­la­tos ka­rá­cso­nyi vásárokról. Változatos programunk során festői szépségű kisvárosokkal, nagy­vá­rosokkal, gyönyörű palotákkal ismer­ked­hetnek meg. Bepillantást nyerhetnek évszá­za­dos törté­nel­mükbe, hagyományaikat híven őrző kultú­rá­jukba. Kirándulásunk megkoronázása, hogy e csodás helyeken adventi időszakban jár­ha­tunk, amikor a tör­té­nel­mi belvárosok ka­rá­cso­nyi fé­nyek­ben ragyognak. Felejthetetlen élmény lesz a lá­to­ga­tás az 1000 négyzetméteres területen el­he­lyez­kedő híres „Karácsonyi Faluban” Rot­hen­burg roman­ti­kus városának szívében, ahol a világon talán a leg­na­gyobb választékban kínálnak ka­rá­cso­nyi ajándékokat. Tartsanak velünk erre az adventi ba­ran­go­lásra Frankföld híres városaiba, a ka­rá­cso­nyi vásárok varázslatos világába!

1. nap: Wels

Elutazás Székesfe­hér­várról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg – Würzburg út­vo­na­lon. Út­köz­ben rövid séta a Linz környéki Wels tör­té­nel­mi belváro­sában. Hangu­latos egységet alkotnak a város szép 16-17. századi épületei, díszes barokk polgárházai, árkádos udvarai, kö­zép­ko­ri emlékei. Az esti órákban érkezés a Würzburg környéki szállodába (3 éj).

2. nap: Frankfurt, Würzburg

Délelőtt átruccanás Hessen tartományba, is­mer­ke­dés Németország egyik leg­fon­to­sabb városával, Goethe szülővárosával, a Majna menti Frankfurttal, ahol valaha a német királyokat választották. Fel­hő­karcolói miatt a „legamerikaibb” európai nagy­vá­rosnak is szokták nevezni. Szabadidőben lehe­tő­ség a ka­rá­cso­nyi vásár felfedezésére, mely az egyik leg­je­len­tő­sebb és leg­na­gyobb ka­rá­cso­nyi vásár egész Németországban.


A délutánt Würzburgban, Alsó-Frankföld főváro­sában töltjük. Látogatás a Residenz (az egykori herceg­ér­seki palota) pompás épü­let­együt­tesében. Európa egyik legnagyszerűbb barokk kastélya 1982-ben az elsők között került fel Németország műem­lé­kei közül az UNESCO vi­lág­örök­ség listára, nagy ne­ve­zetes­sé­ge a lépcsőház freskója. A 600 m2-es festmény Tiepolo alkotása, ez a világ leg­na­gyobb mennyezet­fres­kója. A kastélylá­to­ga­tás után séta a látvá­nyos épüle­tek­ben gaz­dag óvárosban (Szt. Kilián-dóm, vá­ros­háza, Mária-kápolna, Régi Majna-híd stb.).

3. nap: Dinkelsbühl, Rothenburg

Ezt a napot két késő kö­zép­kor­ból ittfelejtett város, Dinkelsbühl és Rothenburg meglá­to­ga­tásával töltjük. Sokan a leg­szebb német kisvárosoknak tartják őket. Mindkét város esetében a nagyméretű, épségben megmaradt óvárost vaskos, egybefüggő városfalak veszik körül, őrtornyokkal és városkapukkal. Az ősi favázas házak, paloták, temp­lomok közt tett séták lázba hozzák még a kevésbé lelkes világjárókat is.
Rothenburgban meg­lá­to­gat­juk a téli meséket idéző világhírű „Karácsonyi Falut” és a Német Karácsonyi Múzeumot is, ahol átélhetjük a múltbéli karácsonyok hangulatát, megismerkedhetünk a régi ka­rá­cso­nyi hagyományokkal, szokásokkal.

4. nap: Passau

Hazautazás a Würzburg – Nürnberg – Passau – Linz – Bécs – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Út­köz­ben séta Passauban, a bajor Velencének is nevezett ősi püspöki székhelyen. Alsó-Bajorország egyik leg­fon­to­sabb városa 3 folyó, a Duna, az Inn és az Ilz találkozásánál épült. Innen ered a város német „mellékneve” is: három folyó városa. A belváros beba­ran­go­lása után haza­uta­zás Ausztrián keresztül Magyarországra. Érkezés Buda­pest­re és Székesfe­hér­várra az esti órákban.

 

 

 

Érintett területek

  • Németország

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk