Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

SZILVESZTER TOSZKÁNÁBAN kirándulással a Cinque Terre falvaiba

Utazás alapadatai 2226

7 nap / 6 éjszaka

4*-os szálloda

Utazás

Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

6 éjszaka egy 4 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szállodai szobákban.

Ellátás

Félpanzió. A vacsorák 3 fogásosak, a reggeli büfé. A részvételi díj tartalmazza a szilveszteri vacsorát is, amelynek keretében a szálloda különleges menüösszeállítást, 1 pohár pezsgőt, valamint élőzenét is biztosít. Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek.

Időpont

  • 2018. dec. 27 - 2019. jan. 2.

Részvételi díj: 189.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 6 éjszakai szállást félpanzióval (beleértve a szilveszteri élőzenés vacsorát is), az útlemondási biztosítást, a programokat és a Fehérvár Travel idegenvezetőjét az indulástól az érkezésig, de nem tartalmazza a belépődíjakat.

Egyágyas felár: 34.000 Ft

Olaszországi idegenforgalmi adó: kb. 8 EUR (a helyszínen fizetendő)

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 420 Ft/nap (bővebben lásd ide kattintva)

1. nap:

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Mestre – Bologna – Firenze útvonalon. Szállás Montecatini Termében (6 éj).

2. nap: San Gimignano, Montecatini Terme

A mai napi kirándulásunk során Toszkána egy középkorból itt felejtett kisvárosát, San Gimignanót nézzük meg.
San Gimignano falakkal körülvett óvárosát középkori Manhattannek is szokták nevezni a XIII. században épült tornyos házai miatt. Séta a városban, látogatás a katedrálisban (szép középkori freskók), majd lehetőség felmenni a legmagasabb torony tetejére (panoráma a sikátorok világára és a hangulatos toszkán tájra).
Délután visszatérünk a szállodánkba, és ezután idegenvezetőnk egy sétát tesz az érdeklődő utasokkal Montecatini Termében, mely Európa egyik híres fürdővárosa (szép parkok, patinás szállodák és fürdők).

3. nap: Arezzo, Siena

Egész napos kirándulás Toszkána két tartományi székhelyére, Arezzóba és Sienába.
Arezzo, az aranyművesek városa Kelet-Toszkánában található, a történelmi óvárosában tett séta nagy élményt jelent majd utasainknak. A számtalan látnivaló közül kiemelkedik a nagyszerű főtér, a Piazza Grande pompás épületegyüttese. A város művészettörténeti szenzációja pedig Piero della Francesca csodálatos reneszánsz freskósorozata a San Francesco-templom szentélyében, mely a Szent Kereszt legendáját meséli el.
Az arezzói program után továbbutazás Sienába, Olaszország legegységesebb hangulatú középkori gótikus városába, ahol szinte minden épület műemlék. Ezek közül kiemelkedik a csodálatos katedrális (tele műkincsekkel) és a világhírű gótikus városháza égbeszökő tornyával a főtéren, mely Olaszország talán leglátványosabb középkori tere.

4. nap: Firenze vagy Montecatini Terme

Pihenés, szabad program Montecatini Termében, a gyógyfürdőiről híres üdülővárosban.
Fakultatív program:
Egész napos kirándulás Firenzébe, a reneszánsz művészetek „fővárosába”. A közös séta során látjuk a város fő nevezetességeit, melyek közül a legjelentősebbek: a híres középkori híd (Ponte Vecchio), a főtér a pompás középkori városházával (Palazzo Vecchio), a monumentális székesegyház gyönyörű harangtornyával és a keresztelőkápolnával, a San Lorenzo-bazilika stb. Délután szabadidő, illetve idegenvezetőnkkel lehetőség további nevezetességek megtekintésére: Santa Croce-templom, Uffizi Képtár.
A fakultatív program ára: 6.300 Ft + esetleges belépődíjak (garantált indulás).

5. nap: Cinque Terre

A Cinque Terre az Olasz Riviéra keleti részén található, egészen közel Toszkánához. Meseszép vidék, a hegyek szinte a tengerből emelkednek ki, a hegyoldalakon teraszos szőlőskertek, a tengerparton pedig néhány elbűvölő halászfalu. Ezeket a falvakat régen csak hajóval lehetett megközelíteni, el voltak zárva a külvilágtól, ezért is őrizhették meg ősi, évszázadokkal ezelőtti állapotukat. A nap során 3 faluban teszünk sétát: Monterossóban, a Cinque Terre fő településén, Vernazzában, amit a legszebbnek tartanak, valamint a meghökkentő fekvésű Riomaggioréban.
Mivel autóbusszal ezen települések többsége mind a mai napig nem elérhető, ezért vonattal járjuk be őket.
Este élőzenés szilveszteri vacsora a hotel éttermében.

6. nap: Pisa, Lucca

Késői reggeli után látogatás Pisában, mely valaha Itália egyik legjelentősebb tengeri hatalma volt. A Csodák terén található a román stílus három lebilincselően szép alkotása: a keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai ferde torony (a székesegyház harangtornya). Lehetőség a Dómmúzeum és a tér negyedik értékes építményének, a középkori temetőnek a megtekintésére is.
Délután utazás a szomszédos Luccába, Puccini szülővárosába. Ismerkedés a fallal körülvett, nagyszerű óvárossal (szép román kori templomok, sikátorok, ódon paloták stb.). A város különös nevezetessége az a zárt, ellipszis alakú tér, mely egy római amfiteátrum helyén épült.

7. nap:

Hazautazás a Firenze – Bologna – Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre az esti órákban.

Figyelem: Toszkána több városában a turistabuszok nem mehetnek a főbb látnivalók közelébe, ezért egyes helyeken az átlagosnál hosszabb sétákra kell számítani.

 

Érintett területek

  • Olaszország
  • Toszkána

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk