Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

SZILVESZTER RÓMÁBAN látogatással Firenzében és Sienában

Utazás alapadatai 2226

Utazás

Légkondicionált luxusautó­busszal.

Szállás

1-1 éj­sza­ka Bologna kör­nyé­kén, 4 éj­sza­ka Róma kör­nyé­kén 4 csil­la­gos szál­lo­dák­ban, két­ágyas, für­dő­szo­bás szo­bák­ban.

Ellátás

Félpanzió. (A vacsorák 3 fogásosak, a reggeli a tran­zit­szál­lásokon büfé, a Róma környéki szál­lo­dá­ban pedig bővített kon­ti­nen­tális.)
A részvételi díj az 5. napon (szilveszterkor) 1 pohár pezsgőt is tartalmaz a vacsora mellé.
Figyelem: Olasz­or­szágban a büfé­reg­gelik ál­ta­lá­ban egy­sze­rűbb svédasztalt jelentenek.

Időpont

Részvételi díj

2016. dec. 27 - 2017. jan. 2.

 

152.300 Ft

A részvételi díj tartalmazza az autó­buszos uta­zást, a 6 éj­sza­kai szál­lást reggelivel, 6 vacsorát, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a belvárosi be­haj­tá­si engedélyt Rómában, a progra­mo­kat és a Fe­hér­vár Travel ide­gen­ve­ze­tő­jét az in­du­lás­tól az érkezésig, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­ja­kat.

A részvételi díj tartalmazza a helyi ide­gen­ve­ze­tés díját is a Vatikáni Múzeumoknál (több mint 2000 Ft/fő), mert a tapasztalatok szerint csak helyi idegenvezető foglalásával kerülhető el az akár több órás sorban állás.

Egyágyas felár:

42.600 Ft
 

Olaszországi
idegenforgalmi adó:

jelenleg
nincs érvényben

Olaszországi idegenforgalmi adó: 2012-ben Olaszország legtöbb településén bevezetésre került a szállodahasználathoz kapcsolódó ún. ide­gen­for­galmi adó, melynek mértéke 1-2 euró/éj utasonként, és minden esetben a hely­szí­nen fizetendő. Elő­for­dul­hat eset­leg, hogy 2016-ban az adót további olasz településeken is kivetik.
Az egyes utazásoknál egy körülbelüli összeget adtunk meg (tájékoztató jelleggel). A helyszínen euró­ban fizetendő adó pontos összegét a cso­por­tok indulása előtt küldött utastájékoztató le­vél­ben fogjuk megadni. Megértésüket kö­szön­jük!

1. nap:

Elutazás Bu­da­pest­ről reggel 6.30-kor a Déli pá­lya­ud­vartól. Székesfe­hér­várról az autó­busz 7.30-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagy­ka­ni­zsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana – Mestre – Fer­ra­ra út­vo­na­lon. Szállás Bologna kör­nyé­kén, 4 csil­la­gos szál­lo­dá­ban (1 éj).

2. nap: Firenze

Utazás Firenzébe. A nap nagyobbik részét a re­ne­szánsz művészetek „főváro­sában” töltjük. A közös séta során látjuk a város fő ne­ve­zetes­sé­geit, melyek közül a leg­je­len­tő­sebbek: a híres kö­zép­ko­ri híd (Pon­te Vecchio), a főtér a pompás kö­zép­ko­ri vá­ros­há­zával (Palazzo Vecchio), a mo­nu­men­tá­lis szé­kes­egy­ház gyönyörű ha­rang­tor­nyá­val és a ke­resz­telő­ká­polná­val stb. A közös program után sza­bad­idő, illetve ide­gen­ve­ze­tőnkkel lehe­tő­ség to­váb­bi ne­ve­zetes­sé­gek meg­te­kin­té­sé­re.
Délután to­vább­uta­zás az olasz főváros irányába, szál­lás Róma kör­nyé­kén, 4 csil­la­gos szál­lo­dá­ban (4 éj).

3. nap: Róma

Egész napos program az örök városban: Szent Péter-szé­kes­egy­ház, Vatikáni Múzeumok a Sixtus-ká­pol­ná­val, San Pietro in Vincoli-temp­lom, Co­los­se­um, az ókori emlékek stb.

4. nap: Tivoli (Hadrianus Villa), Róma

Délelőtt kirándulás a Róma melletti Tivoliba. Itt Hadrianus római császár palotaegyüttesének mo­nu­men­tá­lis romjait nézzük meg, amely ma az UNESCO vi­lág­örök­ség részét képezi (gyönyörű mediterrán kör­nye­zet).
Délután folytatódik a római vá­ros­né­zés: Szent Pál-ba­zi­lika, Lateráni-bazilika, Szent lépcső stb.

5. nap: Róma

Délelőtt folytatjuk a római vá­ros­né­zést: Spanyol lép­cső, Trevi-kút, Piazza Navona, II. Viktor Emánuel em­lék­mű stb. Ezt követően sza­bad­idő, illetve ide­gen­ve­ze­tőnkkel lehe­tő­ség to­váb­bi ne­ve­zetes­sé­gek meg­te­kin­té­sé­re.
Figyelem: Szilveszter este vacsora után az ér­dek­lő­dő­ket a Fe­hér­vár Travel autó­busza beviszi Róma köz­pont­jába ide­gen­ve­ze­tőnkkel együtt, illetve éj­sza­ka 1-2 óra körül visszaindul a busz a szállodába.

6. nap: Siena

Búcsú Rómától, majd utazás észak felé. A nap során Toszkána egy kö­zép­kor­ból itt felejtett kisváro­sában, Sienában teszünk lá­to­ga­tást. Ez Olasz­or­szág leg­egy­sé­gesebb hangulatú kö­zép­ko­ri gótikus vá­ro­sa, ahol szinte minden épület műemlék. Ezek közül ki­emel­ke­dik a csodálatos ka­ted­rá­lis (tele mű­kin­csek­kel) és a világhírű gótikus vá­ros­háza ég­be­szö­kő tor­nyá­val a főtéren, mely Olasz­or­szág egyik leg­szebb kö­zép­ko­ri tere. Szállás Bologna kör­nyé­kén, 4 csil­la­gos szál­lo­dá­ban (1 éj).

7. nap:

Hazautazás a Ferrara – Mestre – Ljubljana – Tornyi­szent­mik­lós – Nagy­ka­ni­zsa – Siófok út­vo­na­lon. Ér­ke­zés Székesfe­hér­várra és Buda­pest­re az esti órákban.

Figyelem: Közép-Olasz­or­szág több váro­sában a turistabuszok alapesetben nem mehetnek a főbb látnivalók közelébe. Ezt utasaink számára úgy pró­bál­juk kényelmesebbé tenni, hogy a csoportnak Rómá­ban olyan behajtási engedélyt vásárolunk („B” típusú engedély), amellyel a busz behajthat a bel­vá­ros­ba, és a főbb látnivalók közelében meg tud állni. Ez ugyan kb. 2000 Ft-tal megnövelte a részvételi díjat, de így a római vá­ros­né­zések sokkal ké­nyel­me­sebbé válnak.

Érintett területek

  • Olaszország
  • Róma
  • Róma és környéke (Lazio)

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk