Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén

Utazás alapadatai 2226

Dátum 2017. január 26-február 6, március 4-15.

Időtartam 12 nap/10 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 12 óra

Elhelyezés 4 és 5-csillagos szállodákban

Ellátás 5 éjszaka teljes ellátás, 5 éjszaka all inclusive

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 20 fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 112 000 Ft/fő, vízum: 10 000 Ft/fő, kilépési illeték: kb. 25 CUC, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, borravalók.

Programleírás:

1. nap: érkezés Havannába

Elutazás Budapestről amszterdami átszállással Havannába, érkezés a délutáni órákban, transzfer a szállodába. Vacsora a hotelben. Szállás Havannában (3 éj).

2. nap: Havanna

Délelőtt a kubai főváros felfedezésére indulunk. Séta az UNESCO világörökség részét képező történelmi óvárosban: Plaza de la Catedral , Plaza de Armas, Plaza de San Francisco, Plaza Vieja. Ebéd egy tipikus helyi étteremben, majd folytatjuk a városnézést: La Floridita bár – Hemingway egykori törzshelye, Kapitólium, Forradalom tér, látogatás a rum múzeumban, ahol megismerhetik a rumkészítés folyamatát és meg is kóstolhatják Kuba nemzeti italát. Vacsora a szállodában.

3. nap: Vinales

Egész napos kirándulás Pinar del Rio tartományba, ahol a világ legjobb dohányát termesztik. Látogatás egy helyi dohányfeldolgozó üzemben, megfigyelhetjük, hogyan készül a híres kubai szivar. Továbbutazunk a festői szépségű Vinales völgybe, a kilátóból elénk tárul a gyönyörű táj a különleges, boglya alakú hegyekkel. Megtekintjük a monumentális Mural de la Prehistoria falfestményt, majd megebédelünk egy helyi étteremben, mielőtt ellátogatnánk az Indián barlangba, ahol csónakázunk is egyet. Délután visszautazás Havannába, vacsora a szállodában.

4. nap: Guama és Cienfuegos

Reggeli után elutazás Havannából Cienfuegos felé, útközben megállunk Guamában, a Montemar Nemzeti Park szívében. Látogatás a La Boca krokodilfarmon, hajózás a Tesoro lagúnán az indián faluig, ami egy Kolumbusz korabeli falu másolata. A következő megálló a Dél gyöngyszemének is nevezett Cienfuegos lesz. A francia gyarmatosítók által alapított városka gyönyörű öbölben épült, séta a tengerparti sétányon, majd a belvárosban, ahol a José Marti teret és a Tomas Terry színházat is láthatjuk. Továbbutazás Trinidadba, ahol elfoglaljuk a szállásunkat (1 éj).

5. nap: Trinidad és Sancti Spiritus

A délelőttöt Trinidadban töltjük, ahol visszarepülünk a gyarmati korba, megtekintjük a Plaza Mayor-t, a Romantikus múzeumot és a híres trinidadi koktél lelőhelyére, a Canchancara bárba is ellátogatunk, ahol meg is kóstoljuk a tipikus kubai italt. Ebéd egy helyi étteremben, majd továbbutazás az Escambray hegységen keresztül, ellátogatunk a Cukormalmok völgyébe és a Manaca Iznaga toronyhoz. Délután érkezés Sancti Spiritusba, Kuba egyik első településére. Ismerkedés a koloniális kisvárossal, majd transzfer Cayo Santa Maria szigetére. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

6-9. nap: Cayo Santa Maria

Kikapcsolódás a sziget érintetlen, fehérhomokos tengerpartjain.

10. nap: Santa Clara

Délben kijelentkezés a szállodából, visszautazás Havannába. Útba ejtjük Santa Clara városát, panoráma városnézés, majd látogatás a Che Guevara mauzóleumban és a mellette található múzeumban, valamint a híres páncélvonatnál. Szállás Havannában (1 éj).

11. nap: Havanna

Reggeli után a világhírű író, Hemingway emlékhelyeit keressük fel.Látogatás Finca Vigia-ban (Hemingway volt rezidenciája). Cojimar halászfaluban megnézzük Heminway szobrát és kedvenc éttermét, a “Las Terrazas”-t.Délután transzfer a havannai repülőtérre, elutazás Párizsba/Amszterdamba, éjszaka a repülőn.

12. nap: érkezés Budapestre

Délben továbbutazás Budapestre, érkezés kora délután.

Érintett területek

  • Kuba
  • Havanna
  • Trinidad
  • Cienfuegos
  • Santa Clara
  • Közép-Kuba

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk