Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Mesebeli Marokkó

Utazás alapadatai 2226

1. nap: utazás Casablancába

Elutazás Budapestről a kora esti órákban frankfurti átszállással Marokkóba. Érkezés a legendás Casablancába a késő éjszakai órákban, transzfer a szállodába. Szállás Casablancában (1 éj).

 

 

2. nap: Casablanca és Rabat

Délelőtt városnézés Casablancában, a fehér városban, séta a Medinában és látogatás a lenyűgöző II. Hassan mecsetben. Délután a közeli fővárosba, Rabatba utazunk. A városnézés során megtekintjük a Királyi palotát és a király mecsetét kívülről, a Hassan mecset tornyát, az Oudaias kasbát, a Medinát és Chellah citadelláját. Vacsora és szállás Rabatban (1 éj).

 

3. nap: Meknes és Volubilis

Reggeli után utazás Meknesbe, a marokkói Versailles-ba. Meknes történelmi városának fő látnivalója a Bab El Mansour kapu, Marokkó legszebb kapuja. Meknes környékén fekszik Volubilis bájos római kori romvárosa. Itt sétát teszünk az egykor pompás város utcáin, megtekintjük az épen maradt mozaikokat és megcsodálhatjuk a kilátást a környező völgyekre. Továbbutazás Fezbe, a szállás elfoglalása, majd vacsora. Szállás Fezben (2 éj).

 

4. nap: Fez

Az egész napot Fez felfedezésével töltjük, ahol időutazást teszünk a középkori Medina kacskaringós utcáinak labirintusában barangolva, ahol teherhordó szamarakkal is találkozhatunk. A hatalmas Karaouine mecsetbe a nem muzulmán látogatók csak a nyitott kapukon át pillanthatnak be, de a mecset környékén található madraszák vagyis iszlám iskolák egyikébe ellátogatunk. Természetesen a számos bőrcserző műhely egyikébe is betérünk, ahol az erős szag ellenére nem mindennapi látványban lesz részünk. Látogatás a Nejjarine szökőkútnál és séta a Medina utcáin. Vacsora és szállás Fezben.

 

 

5. nap: utazás Merzouga-ba

Korai reggelit követően buszra szállunk és folytatjuk utunkat délre, a sivatag felé. A hosszú út változatos tájakon át vezet, a zöldellő hegyek lassan kopár hegyi tájba váltanak, lenyűgöző kanyonok, majd pálmaligetek között vezet az út a sivatag szélén épült Erfoud városkáig, ahol terepjárókba szállva közelítjük meg sivatagi szállásunkat Merzouga közelében. Szállás egy sivatagi sátortáborban, ahonnan jó idő esetén fantasztikus naplementét csodálhatunk meg.

 

6. nap: Merzouga homokdűnéi és a Todra-szurdok

Korán kelünk, hogy a napfelkeltét már a sivatag dűnéin csodálhassuk meg. Reggeli után visszautazás Erfoudba terepjárókkal, majd buszra szállunk és folytatjuk utunkat Ouarzazate felé. Pálmaligetek, a vörös hegyekből kiemelkedő kasbák, berber falvak, színes ruhákba öltözött helyi asszonyok látványa kíséri utunkat a Todra szurdokig, amely Dél-Marokkó egyik legszebb látnivalója, meredek sziklafalak között hűvös völgyet rejt az út. Szállás és vacsora Ouarzazate-ban.

 

7. nap: Ouarzazate és Marrakech

Reggeli után látogatás a Taourirt kasbánál, ami az egyik legszebb egész Marokkóban, majd Marrakech felé indulva, a több filmforgatásnak is helyszínt biztosító, látványos Ait Ben Haddou erődítménynél. Továbbutazás szép hegyi utakon, a Tizi n’Tichka hágón át Marrakech csodás városába. Délután séta a híres Djemaa El Fna téren, ahol éjjel-nappal zajlik az élet, mutatványosok, kígyóbűvölők, majomtáncoltatók, datolyaárus és narancsléfacsaró bódék lepik el a teret és a fantasztikus bazárokat is innen lehet bebarangolni. A séta után transzfer a szállodába, ahol a vacsorát is elfogyasztjuk. Szállás Marrakechben.

 

8. nap: Marrakech

Délelőtt folytatjuk Marrakech felfedezését, látogatás a város legfontosabb nevezetességeinél: Koutoubia mecset, Menara kertek, Bahia palota, a Saadian sírok. Délután szabad program.

 

9. nap: hazautazás Budapestre

Délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás egy átszállással Budapestre.

Érintett területek

  • Marokkó

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk