Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Serengeti szafari program pihenéssel Zanzibár szigetén

Utazás alapadatai 2226

Dátum 2017. január 24-február 5.

Időtartam 13 nap/11 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 10 óra

Elhelyezés 3-csillagos lodge-okban a szafari program során, 4-csillagos szállodában Zanzibáron

Ellátás reggeli Arushában, teljes ellátás a szafari alatt, all inclusive ellátás Zanzibáron

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 18 fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, 1 éj szállás Dohában,  5 éj szállás a szafari program során, 5 éj szállás Zanzibáron, ellátás, transzferek és vadlesek a leírás szerint, belépőjegyek a nemzeti parkokba, qatari vízum, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek: kb. 139 000 Ft/fő, Oryx lounge (Doha repülőtér): kb. 55 USD/fő, tanzániai vízumdíj: kb. 50 USD/fő, zanzibári kilépési illeték: kb. 40 USD/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a sárgaláz elleni oltást igazoló oltási könyvet kérhetik a zanzibári érkezéskor, kérjük, gondoskodjanak az oltás beadatásáról. Malária elleni gyógyszer szedése ajánlott az út során.

Programleírás:

1. nap: utazás Dohába

Elutazás Budapestről a déli órákban Dohába. Érkezés kora este, transzfer a szállodába, majd szabad program, lehetőség Doha felfedezésére egyénileg. Szállás Dohában (1 éj).

2. nap: továbbutazás Tanzániába

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kilimandzsáró repülőtérre. Transzfer az Arusha közelében, gyönyörű természeti környezetben fekvő lodge-ba. Délután szabad program. Szállás Arusha környékén (1 éj).

3. nap: Manyara-tó Nemzeti Park

Reggeli után utazás a Manyara-tó Nemzeti Parkba, amely a Manyara-tó partja és a Rift-völgy meredek fala között fekszik, ez az egyetlen park a térségben, ami egész évben zöld. A tó és környéke leginkább páratlan madárvilágáról nevezetes, pelikánok, kormoránok, rózsaszín flamingók és számtalan egyéb madárfajta található itt. Szállás a Manyara-tó környékén (1 éj).

4. nap: Serengeti Nemzeti Park

A reggelit követően utazás a Világörökség részét képező Serengeti Nemzeti Park irányába, Tanzánia első és legnépszerűbb nemzeti parkjába. A Ngorongoro Természetvédelmi Területen és a Serengeti-síkságon haladunk át, útközben folyamatosan vadakat figyelhetünk meg. Vacsora és szállás a nemzeti park területén fekvő lodge-ban (1 éj).

5. nap: Serengeti Nemzeti Park

Kora reggel vadlesre indulunk a világ egyik leghíresebb vadrezervátumában. A közel 15 ezer km2-es terület Tanzániában, a kenyai határ mentén fekszik, a Viktória tó mellett. Itt találhatjuk a természetfilmekből ismert klasszikus afrikai tájat, a végtelen szavannákat. A park állatvilága rendkívül gazdag, oroszlánok, elefántok, gnúk, zebrák, gepárdok, leopárdok, zsiráfok, antilopok, vízilovak, majmok, hiénák, sakálok mind otthont találnak itt. Piknik ebéd után utazás a Ngorongoro Természetvédelmi Terület irányába, a Világörökség részét képező Ngorongoro-kráterhez. Útközben vadles a Serengeti szavannáin. Szállás a kráternél (1 éj).

6. nap: Ngorongoro Kráter

Reggeli után leereszkedünk a Ngorongoro kráterbe. A hatalmas vulkanikus kráter egész Kelet-Afrika vadvilágának kicsinyített mása, területe csupán 260 km2, de folyók, mocsarak, tavak, hegyek, völgyek, síkságok és bozótos szavannák teszik változatossá a tájat. A kráter otthont ad zebráknak, gnúknak, továbbá gazellák ezrei, bivalycsordák, jávorantilop nyájak, kongónik, elefántok, oroszlánok, gepárdok, hiénák, varacskos disznók, megannyi vízi-, ragadozó- és énekesmadár is él itt. Délután utazás Arushába, szállás Arusha környékén (1 éj).

7. nap: utazás Zanzibárra

Transzfer Kilimandzsáró repülőterére, elutazás Zanzibár szigetére. Transzfer a tengerparti Doubletree by Hilton Resort Zanzibar szállodába (5 éj).

8-11. nap: Zanzibár

Szabad program, kikapcsolódás Zanzibár lenyűgöző, fehérhomokos tengerpartján.

12. nap: elutazás Zanzibárról

Délután transzfer a sziget repülőterére, elutazás Dohába. Éjszaka a dohai repülőtéren, ahol lehetőség lesz a hosszú átszállási időt a kényelmes Oryx lounge-ban eltölteni (felár ellenében).

13. nap: hazautazás Budapestre

Elutazás Dohából a reggeli órákban, érkezés Budapestre dél körül.

Érintett területek

  • Tanzánia
  • Zanzibár

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk