Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#137 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["name"]=>
    string(12) "Proko Travel"
    ["company_name"]=>
    string(10) "Proko Kft."
    ["company_city"]=>
    string(6) "Szeged"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "6720"
    ["company_address"]=>
    string(19) "Feketesas u. 19-21."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "11032591-2-06"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "06-09-002944"
    ["licence_number"]=>
    string(10) "R0857/1993"
    ["email_reservation"]=>
    string(19) "info@prokotravel.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    NULL
    ["email_reservation3"]=>
    NULL
    ["websites"]=>
    string(19) "www.prokotravel.hu/"
    ["email_footer_info"]=>
    NULL
    ["order_footer_info"]=>
    NULL
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(false)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    NULL
    ["insurance_number"]=>
    NULL
    ["reservation_email"]=>
    NULL
    ["finance_email"]=>
    NULL
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "0000-00-00 00:00:00"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2014-06-12 13:31:12"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Proko Travel

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Utazás alapadatai 2022

Busz
1 felnőtt
2024-09-08, 12 nap / 11 éj
3 és 4 csillagos szállodák
Reggeli
1 ágyas
Teljes ár
459.000 HUF /1 fő
  
                                                                                

Okos ajánlat

·  Egy hetes spanyol nyaralás fakultatív programokkal
·  Gaudí Barcelonája a Sagrada Familiával
·  8 ország és 8 világörökség meglátogatása
·  Monacói kirándulás, francia parfümgyárral

A kulturális látnivalók és a tengerparti pihenés tökéletes egyensúlya ez a program. Teljes feltöltődés testnek és léleknek egyaránt.
Gulyás Miklós – 2018 Év Idegenvezetője Magyarországon


Szakértői blogot az úthoz: itt találja!

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – VERONA

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Szlovénia érintésével érkezünk Olaszországba. Este 1,5 órás gyalogos városnézés Veronában (ókori Aréna, Júlia erkélye, hangulatos Erbe tér). Városnézés után szállás.

2. NAP: RIVIÉRA – CÔTE D’AZUR – NIZZA – MONACO

Az olasz Riviérán keresztül – melyet a „Virágok Riviérájának” is neveznek –, utazás a Côte d’Azur felé. Egy kis pihenés a szállodánkban, majd kb. 17 órakor indulunk a fakultatív kirándulásra Monacóba, a fény és pompa csodálatos városába. Útközben még Franciaországban megállunk egy parfümkészítő üzemnél. Az ország parfümjeinek 40%-át itt délen készítik, továbbá egyéb kozmetikai termékeket, így szappanokat, krémeket. Végig vesszük a gyártás mozzanatait és vásárlási lehetőség is lesz. Monacóba érve, bejárjuk az óvárost, ahol láthatjuk az I. Albert nagyherceg által alapított Akváriumot, a nagykövetségek luxus[1]épületeit, a botanikus kertet és a Szent Miklós katedrálist. E pompás templom rejti Grace Kelly sírját is, itt tartják a hercegi család esküvőit, temetéseit. Ezt követően a Hercegi Palota impozáns épületét fényképezhetjük le, majd folytatjuk sétánkat a kikötőben, a gazdag hajócsodákat szemlélve, és a Monte-Carlói futam startvonalainál is megállunk. Egy rövid sétát és liftezést követően, a luxusautók által körülvett népszerű Casino előtt állunk meg. Itt lesz lehetőség kipróbálni szerencsénket. (Belépéshez megfelelő öltözet és betöltött 18 év kell.) Programunk befejezése után visszautazás a szállásra. Monaco és parfümgyár látogatás fakultatív program: 15.000,- Ft.

3. NAP: CÔTE D’AZUR – FIGUERAS – LLORET DE MAR

Reggeli után áthaladunk Provence-on, így érkezünk Spanyol[1]országba. A határ után nem sokkal egyedülálló élményben lesz részünk. Figueras-ban megtekinthetjük a Salvador Dalí Múzeumot. A szürrealizmus egyik legismertebb festője a saját házában rendezte be ezt a kiállítást művészete megkoronázásaként. Kb. 1 órás programunk után tovább utazunk Lloret de Marba. Szállásfoglalás. A következő napokon fakultatív kirándulásokon lehet részt venni (melyek sorrendje változhat), vagy pihenni, fürdőzni lehet a tengerparton, illetve a szálloda medencéjénél. Az eurós fakultatív programokra jelentkezés a helyszínen, kivéve a Gaudí belépőket, melyeket csak foglaláskor lehet megrendelni.

4. NAP: BARCELONA

Az egyik legérdekesebb programunk a Barcelona fakultatív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. Lesz lehetőség belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. Utólagosan (pl. helyszínen) a jegyvásárlás nem lehetséges. Fakultatív Barcelona kirándulás: 50 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 60 €. Este érkezünk vissza szállásunkra.

5. NAP: BLANESI BOTANIKUS KERT

Kb. 3,5 órás fakultatív kirándulásunk a szomszédos Blanes városába vezet. Busszal megyünk át a városba, majd dotto „kisvonattal” kapaszkodunk fel a Costa Brava legszebb botanikus kertjéhez. A növényeken túl, a rendezett parkból áradó nyugalom és a tengerszirtről szemünk elé táruló mesés kilátás mind elkápráztatja a látogatót. Dottóval, majd különbusszal megyünk vissza Lloretbe, de ha valaki szeretné a délutánt a blanesi strandon is eltöltheti. Ebben az esetben visszautazás egyénileg, menetrendszerinti busszal. Blanesi botanikus kert busszal, dottóval és belépővel: 40 €.

6. NAP: PIHENÉS A TENGERPARTON

Ez a nap a pihenésé. Javasoljuk, hogy ebédre egyenek egy eredeti spanyol paellát és kóstolják meg a sangríát.

7. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSÁBA

Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangulatos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Bravát, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a hangulatos településen. Fakultatív hajókirándulás: 32 €.

8. NAP: ANDORRA – MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

A mai nap a pihenésé, vagy egy egész napos fakultatív kirándulásé: Andorra – Montserrat útvonalon. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2-3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vellába, Andorra fővárosába. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi települések, kőből épített házaiban. Andorra la Vellában a kb. félórás séta során megtekintjük a közel 1.000 éves település fontosabb középületeit, továbbá a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot keressük fel. Autóbuszunkkal egy 700 m magas hegyre kapaszkodunk fel a tengerszintről. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárolhat is. Vacsorára érkezünk vissza szállásunkhoz. Andorra – Montserrat fakultatív kirándulás belépővel: 70 €.

9. NAP: PIHENÉS VAGY DELFINÁRIUM

Erre a napra kirándulást javaslunk a híres delfináriumba, Marinelandba, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes helyi autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő fóka-, és delfinshow megtekintése. A programokat kétszer is láthatják utasaink. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 33 €. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél, a fakultatív kirándulások sorrendje változhat.

10. NAP: LLORET DE MAR – AVIGNON – GRENOBLE

Indulás Avignonba, a volt pápai székhelyre. Séta a kellemes, ódon hangulatú város falai között (kb. 1,5 óra). Láthatjuk az „Avignoni fogság” idején a katolikus egyház központját, a pápai palota épületét és a mellette lévő román-gótikus templomot a 7 pápa festett arcképével, valamint a Csonka hidat, melyet egy dalból is ismerhetünk. Szállásunk Grenoble-nél lesz.

11. NAP: GENF – BERN – AUSZTRIA

Reggeli után Svájcba, Genf városába utazunk. Séta az elegancia központjában (kb. 1 óra). A Genfi-tónál látjuk a luxusszállodákkal ékesített tópartot, a virágórát és a belvárost. Folytatva utunkat, kora délután városnézés Bernben (2 óra): Rózsakert, Medveárok, és az UNESCO Világörökség Listáján szereplő árkádos óváros a Városházával, az Óratoronnyal és a monumentális Münsterrel. Vadregényes, hegyvidéki tájon jutunk el tiroli szállásunkra.

12. NAP: AUSZTRIA – HEGYESHALOM – BUDAPEST

Reggeli után városnézés Innsbruckban. Fő látványosságok: Hofkirche, Burg, a barokk stílusú Dóm, Várostorony, a híres Aranytetős ház, Aranysas fogadó, mely sok híres ember szállás[1]helye volt az évszázadok során. Ezt követően hazautazunk Magyarországra. Érkezés várhatóan 21 óra körül Budapestre. Ezután a Szeged, Pécs, Miskolc – Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

VÁLASZTHATÓ SZÁLLÁSHELYEK:
A spanyolországi nyaralás 7 éjszakájára lehet választani 3 és 4 csillagos szállodai elhe­lyezésből. Mindegyik szálloda medencével, ingyenes napo­zóágyakkal, bárral, wi-fivel rendelkezik, szobáik TV-vel, légkondicionálóval felszereltek, többségüknek kis terasza is van, az étkezések svédasztalos rendszerűek.
HOTEL MONTEVISTA HAWAI ***
Lloret északi, nyugodt környékén található szerényebb szálloda, kisebb medencével, kiváló konyhával. A környéken diszkó nem található, így csöndesebb a térség. A part kb. 450 méter.
HOTEL ALEGRIA SUN VILLAGE ****
Lloret belső részén elhelyezkedő szép szálloda, 2 medencével, bárral, az éjszakai szórakozóhelyektől távol, a tengerparttól kb. 250 méternyire. Változatos, kiváló konyhával rendelkezik.

Érintett területek

  • Franciaország
  • Olaszország
  • Spanyolország
  • Nizza
  • Svájc
  • Verona
  • Barcelona
  • Lloret de Mar
  • Bern
  • Genf
  • Innsbruck
  • Monaco
  • Monte-Carlo
  • Avignon
  • Provence-Alpes-Cote D'azur

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok

még töltünk