Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

MSC Meraviglia 12 napos hajóút - Gyönyörű strandok, festői városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - Indulás: 2018.04.17. B

Utazás alapadatai 2226

MSC MERAVIGLIA 2018.04.17-04.29.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten

4.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

6.nap: Cadiz, Spanyolország: Az Andalúziában található, Spanyolország délnyugati részén fekvő Cadiz, Európa egyik legrégebbi városa, melyet a főníciaiak alapítottak az ókorban. 1493-ban Kolumbusz Kristóf Cadizból indult el arra a felfedező útjára, mely során felfedezte Amerikát.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Lisszabon, Portugália: Lisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 15:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Vigo, Spanyolország: Az Atlanti-óceán mentén található, galíciai Vigo az ország legszebb városi strandjairól híres, mely a klasszikus tengerparti táj képével várja az oda utazókat, aranyszínű homokkal, magas sziklákkal és zöldellő tájakkal.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

10. nap: Southampton, Egyesült Királyság: Az Anglia déli partján fekvő Southampton a világ egyik legjobb adottságaival rendelkező természetes kikötőjét mondhatja magáénak, mely az 1930-as évekig Anglia legnagyobb kikötője volt, ami a transzatlanti utasszállítást bonyolította. 1912-ben a Titanic is innét kelt útra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

11. nap: Le Havre, Franciaország: Le Havre városa nem csak dinamikus, melynek építészete felkerült az Emberiség Kulturális Örökségeinek listájára, de ugyanakkor egy nagy európai kikötő és egy tengerparti fürdőváros is. Látnivalókban gazdag múzeumai pedig arra emlékeztetnek, hogy itt született meg az impresszionizmus.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

12. nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

13. nap: Hamburg-Budapest: Érkezés 06.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

Útvonal

Genova (IT) - Marseille (FR) - Barcelona (ES) - Cadiz (ES) - Lisszabon (PT) - Vigo (ES) - Southampton (GB) - Le Havre (FR) - Hamburg (DE)

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.

Részvételi díj tartalmazza

az utazást busszal Budapest-Genova és Hamburg-Budapest útvonalon, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 11 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

A a kikötői illetéket (kb. 160 EUR /fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. 

Egyéb információk

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a Neckermann érvényes Árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekről érdeklődjön a 06 1 209 93 06 telefonszámon! (N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft., eng.sz.: R00801/1999/1999.)

Italcsomagok


All Inclusive Restaurant & Bar (felnőtt)

Alkoholos és alhoholmentes italok korlátlan fogyasztása, égetett szeszek, likőrök, aperitív italok és koktélok, kijelölt borok pohárban, csapolt sör, üdítő italok, gyümölcslevek, ásványvíz, espresso, capuccino és más klasszikus meleg italok, jégrém tölcsérben vagy pohárban. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: dohányáru, pezsgő, üvegben felszolgált borok és habzóborok, prémium italok, fogyasztás a minibárból és az ásványvíz a szobában, ajándékpoharak és italok abban felszolgálva, ételfogyasztás a térítés ellenében igénybe vehető éttermekben. Az italok valamennyi bárban és étteremben fogyaszthatók (az á la carte éttermekben is). A csomag nem tartalmazza az itallapokon csillaggal jelölt italokat. A csomag csak személyes használatra és egy rendelés alkalmával egy italra érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. Az all inclusive csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatások azonnal letiltásra kerülnek, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. Az italokat pohárban szolgálják fel. A csomag az egy kabinban utazó vagy egy foglalási szám alatt foglalt illetve közös asztalnál étkezni kívánó összes utas számára kötelezően foglalandó, beleértve a gyermekeket is (nekik a 432-es csomag, 3 év alattiaknak nem kötelező). A csomag csak az utazás teljes időtartamára foglalható (kivéve elutazás napja), napi bontásban nem, minimum 4 éjszakás hajóút esetén.


All Inclusive Restaurant & Bar (gyermek 3-17)

Bizonyos alhoholmentes italok korlátlan fogyasztása, üdítő italok, gyümölcslevek, ásványvíz, forró italok, alkoholmentes koktélok, smoothiek és shakek, jégrém tölcsérben vagy pohárban. Az italok valamennyi bárban és étteremben fogyaszthatók (az á la carte éttermekben is). A csomag kizárólag 3-17 éves gyermekek részére foglalható Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: alkoholos italok, dohányáru, ajándékpoharak és italok abban felszolgálva, ételfogyasztás a térítés ellenében igénybe vehető éttermekben. A csomag nem tartalmazza az itallapokon csillaggal jelölt italokat. Egyéb foglalásra és használatra vonatozó feltételek a felnőtt csomag szerint.


All Inclusive Deluxe (felnőtt)

Alkoholos és alhoholmentes italok korlátlan fogyasztása, égetett szeszek, likőrök, aperitív italok és koktélok, kijelölt borok pohárban, csapolt sör, üdítő italok, gyümölcslevek, ásványvíz, espresso, capuccino és más klasszikus meleg italok, jégrém tölcsérben vagy pohárban. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: dohányáru, pezsgő, üvegben felszolgált borok és habzóborok, prémium italok, fogyasztás a minibárból és az ásványvíz a szobában, ajándékpoharak és italok abban felszolgálva, ételfogyasztás a térítés ellenében igénybe vehető éttermekben. Az italok valamennyi bárban és étteremben fogyaszthatók (az á la carte éttermekben is). A csomag nem tartalmazza az itallapokon csillaggal jelölt italokat. A csomag csak személyes használatra és egy rendelés alkalmával egy italra érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. Az all inclusive csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatások azonnal letiltásra kerülnek, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. Az italokat pohárban szolgálják fel. A csomag az egy kabinban utazó vagy egy foglalási szám alatt foglalt illetve közös asztalnál étkezni kívánó összes utas számára kötelezően foglalandó, beleértve a gyermekeket is (nekik a 432-es csomag, 3 év alattiaknak nem kötelező). A csomag csak az utazás teljes időtartamára foglalható (kivéve elutazás napja), napi bontásban nem, minimum 4 éjszakás hajóút esetén.


All Inclusive Deluxe (gyermek 3-17)

Bizonyos alhoholmentes italok korlátlan fogyasztása, üdítő italok, gyümölcslevek, ásványvíz, forró italok, alkoholmentes koktélok, smoothiek és shakek, jégrém tölcsérben vagy pohárban. Az italok valamennyi bárban és étteremben fogyaszthatók (az á la carte éttermekben is). A csomag kizárólag 3-17 éves gyermekek részére foglalható. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: alkoholos italok, dohányáru, ajándékpoharak és italok abban felszolgálva, ételfogyasztás a térítés ellenében igénybe vehető éttermekben. A csomag nem tartalmazza az itallapokon csillaggal jelölt italokat. Egyéb foglalásra és használatra vonatozó feltételek a felnőtt csomag szerint.


Mealtime Restaurant (felnőtt)

A ház borai (kétféle fehér, kétféle vörös és egyféle rozé közül választható) pohárban felszolgálva, ásványvíz, csapolt sör és üdítő italok fogyasztása az ebéd és a vacsora ideje alatt a főétteremben és a büfé étteremben (az á la carte éttermekben nem). A csomag csak személyes használatra és egy rendelés alkalmával egy italra érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. Az all inclusive csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatások azonnal letiltásra kerülnek, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. Egy kabinban utazók, családok vagy egy csoport minden résztvevője számára kötelezően foglalandó, beleértve a gyermekeket is (nekik a 709-es csomag, 3 év alattiaknak nem kötelező). A csomag csak az utazás teljes időtartamára foglalható (kivéve elutazás napja), napi bontásban nem.


Mealtime Restaurant (gyermek 3-17)

Ásványvíz és üdítő italok korlátlan fogyasztása az ebéd és a vacsora ideje alatt. Csak a főétteremben és a büfé étteremben érvényes, az á la carte éttermekben nem. A csomag kizárólag 3-17 éves gyermekek részére foglalható. Egyéb foglalásra és használatra vonatozó feltételek a felnőtt csomag szerint.


Bor & víz csomag /Easy

4 üveg bor és 7 üveg 1 literes ásványvíz a sommelier által kijelölt kínálatból. Az italokat a főétteremben, a büféétteremben és a bárban lehet elfogyasztani. A főétteremben az étkezéshez rendelt, megbontott borokat körültekintően tárolják és a következő napon felszolgálják. A büféétteremben és a bárban rendelt üvegeknél ez a szolgáltatás nem elérhető.


Bor & víz csomag /Classic

7 üveg bor (választható chardonnay, sauvignon blanc, riesling, cabernet sauvignon, merlot, pinot gris, pinot noir, chianti, prosecco) és 7 üveg 1 literes ásványvíz. Az italok csak a főétteremben rendelhetők, a megbontott borokat körültekintően tárolják és a következő napon felszolgálják.


Ásványvíz csomag

14 üveg 1 literes ásványvíz. Bármelyik bárban, étteremben és büfében rendelhető.


Kávé csomag

15 kávé: capuccino, caffe latte, espresso és alkoholmentes kávés ital valamint jeges kávé, továbbá forró csokoládé és tea. Az italok csak a bárokban rendelhetők.


Sör & víz csomag

14 csapolt sör (4 dl) és 7 üveg 1 literes ásványvíz. Az italok a bárokban, az éttermekben és a büfé étteremben rendelhetők.


Sör csomag

14 csapolt, dobozos vagy üveges sör. Az italok a bárokban és az éttermekben rendelhetők.


Üdítő ital csomag

14 dobozos üdítő vagy gyümölcslé. Bármelyik bárban, étteremben és büfében beváltható.


Jubileum gluténmentes születésnapi csomag

Gyorsfagyasztott gluténmentes születésnapi torta (kb. 1 kg) és 1 egy üveg édes Asti habzóbor az étteremben felszolgálva.


Születésnapi torta gluténmentes

Gyorsfagyasztott gluténmentes születésnapi torta (kb. 1 kg) az étteremben felszolgálva.


Születésnapi torta

Piskóta torta töltelékkel és díszítéssel (6-8 főre) az étteremben felszolgálva.


Jubileum születésnapi csomag

1 üveg édes Asti habzóbor és születésnapi torta az étteremben felszolgálva.


Romantikus naplemente

1 üveg Moet & Chandon brut pezsgő (75 cl), 2 MSC pohár (ajándék) és egy tálca (10 db) csokoládéba mártott eper a kabinban felszolgálva.


Bon Voyage csomag

Egy üveg habzó bor és egy tálca üdvözlőfalat behajózáskor a kabinban felszolgálva, üdvözlő levél a kapitánytól, friss gyümölcskosár a kabinban minden nap, meghívó egy koktél partira.


Rózsaszirom csomag

Egy üveg "Il vino dell'amore" Moscato deluxe csomagolásban, 2 MSC pohár (ajándék) és egy tálca aprósütemény a beszállás napján a kabinban felszolgálva.


Bon Voyage Deluxe csomag

Egy üveg Veuve Clicquot Brut pezsgő, 2 MSC pohár (ajándék), egy tálca (10 db) csokiba mártott eper és a kapitány üdvözlő levele behajózásor. Friss gyümölcskosár minden nap és meghívó egy koktél partira.


Deluxe kontinentális reggeli a kabinban

Deluxe kontinentális reggeli a kabinban két személy részére: forró italok (kávé, tea, tej), frissen facsart narancslé, péksütemény és croissant, 3 féle lekvár és 1 féle méz, vaj, margarin, különböző sajtok (személyenként 40 g), pármai sonka rózsák (40 g személyenként), lágytojás, műzli vagy joghurt, friss gyümölcs.


Asti & eper

Egy üveg édes Asti habzóbor és egy tálca (10 db) csokoládéba mártott eper a kabinban felszolgálva.


Prosecco & Canapé

Egy üveg száraz habzóbor és egy tálca üdvözlőfalat a kabinban felszolgálva.


Romantikus napfelkelte

1 kancsó frissen facsart narancslé (1/2 l) és 2 MSC pohár (ajándék), egy tál friss gyümölcs és egy tálca péksütemény a kabinban felszolgálva.


MSC Reserve bor a kabinban

Egy üveg az MSC logóval címkézett bor (fehér vagy vörös) a kabinban felszolgálva.


Különleges gyümölcskosár

7 féle szezonális gyümölcs a kabinban felszolgálva.


VIP csomag

1 üveg édes Asti habzóbor és egy gyümölcskosár (7 féle szezonális gyümölcs) a kabinban felszolgálva.


Kóser ételek

A csomag 2 adag kóser készételt tartalmaz, melyet a főétteremben lehet elfogyasztani ebédre és vacsorára. A csomag egy főre és egy napra szól. Elérhető egyéni vendégeknek és/vagy csoport tagjaként egyedül utazóknak. A csomagot legkésőbb 3 héttel indulás előtt le kell foglalni.


Csokiba mártott eper

Egy tálca csokoládéba mártott eper (10 db) a kabinban felszolgálva.


Árakért és további információkért keresse irodánkat!

 

 

Érintett területek

  • Olaszország

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk