MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Nyitvatartás • Elérhetőségek • EUB utasbiztosítás • Utazások, nyaralás Zala megyei indulással • SÍUTAK • ÜDÜLÉS 2019 NYÁR - ELŐFOGLALÁSI AKCIÓK! • EGZOTIKUS UTAZÁSOK KEDVEZŐ ÁRON - ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019 • Egyéni vagy csoportos városlátogatás repülővel • AUTÓBUSZOS,HELYI INDULÁSÚ KÖRUTAZÁSOK • Kalandnyaralás és kalandtúrák • Csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel 2019 • VELENCEI KARNEVÁL • AFRIKAI UTAZÁS • Disneyland Párizs csoportosan magyar idegenvezetővel! • NYARALÁS MEDENCÉS APARTMANOKBAN • Fly and Drive körutazás Amerikában • Fociutak Repülővel • GYERE ZALÁBA • Ajándékutalvány • Biztosítás • Hasznos linkek • ÁLTALÁNOS UTAZÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK • Adatkezelési tájékoztató • Nyitvatartás • Buszjegy értékesítés
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Nyár a Toszkán tengerparton
Olaszország - Toszkána és környéke - Toszkána
Indulás:
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: Reggeli
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 445733Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Felszállás:
04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől
07:15 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap - Utazás Ausztrián keresztül Olaszországba, rövid rendszeres pihenők tartásával. Érkezés Bolognába, rövid városnézés, séta a Piazza Maggiorén. Továbbutazás a szállásra, Viareggioba. A szálloda középkategóriás, strand közeli, a strandszerviz (napernyő, nyugágyak) térítés ellenében vehető igénybe. (6 éj)

2-3 nap - Szabadprogram, pihenés a tengerparton, fürdés a tengerben. Viareggio: a legnagyobb és legkedveltebb üdülőváros a toszkán tengerparton. 10 km hosszú homokos strandja, 3 km hosszú promenádján rengeteg hangulatos étterem, bár, szórakozóhely és bolt várja a turistákat. Szállás ugyanott.

4. nap - Szabadprogram, vagy egész napos fakultatív kirándulás (I.): utazás Luccába, séta a 4 km hosszú városfallal körülvett hangulatos, középkori óvárosban (San Martino dóm, San Frediano Bazilika, Piazza Anfiteatro). Továbbutazás Pisába, városnézés, megtekintjük a Csodák mezeje látnivalóit: Dóm, Baptiserium a keresztelőkápolna, illetve lehetőség szerint felmegyünk a Pisai ferdetoronyba is. Visszautazás a szállásra.

5. nap - Szabadprogram, vagy egész napos fakultatív kirándulás (II.): utazás San Gimignanoba, a tornyok városába. Városnézés. Tökéletes állapotban maradtak fenn a középkori építészet emlékei, a városfal, a lakótornyok, melyek a város fő nevezetességei. Ezután borkóstoló egy helyi pincészetben San Gimignano környékén, a híres toszkán borok ízvilágának megismerése. Továbbutazás Volterrába, városnézés a dombtetőre épült hangulatos városkában: a viszonylag ép állapotban fennmaradt római kori színház, a Piazza dei Priori, mely egyike Olaszország legszebb tereinek, Santa Maria Assunta katedrális... Visszautazás a szállásra.

6. nap - Szabadprogram, pihenés a tengerparton, fürdés a tengerben, illetve fakultatív kirándulás (III.) vonattal Firenzébe: városnézés (Dóm, Santa Croce, Piazza Signori, Pitti Palota, Ponte Vecchio), majd szabadidő keretein belül lehetőség múzeumlátogatásra (pl. Uffizi). Szállás ugyanott.

7. nap - Reggeli után indulás Magyarország felé, útközben rövid pihenő Ferrara városában, séta a szebbnél szebb paloták között, a káprázatos katedrális megtekintése. Érkezés Magyarországra a kiindulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:           

158.000 Ft /fő

Egyágyas felár:        

46.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

42.000 Ft / fő (6 alkalommal vacsora)

Belépők:

IFA

Fakultatív kirándulás (I.) Lucca, Pisa:

12.000 Ft /fő (vonatjeggyel együtt) + kb 20 EUR /fő

Fakultatív kirándulás (II.) San Gimignano:

15.000 Ft /fő + kb. 15 EUR / fő

Fakultatív kirándulás (III.) Firenze:

12.000 Ft /fő (vonatjeggyel együtt) + kb. 10 EUR /fő

Transzferdíj Győr:

4.000.-Ft/fő

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 A katalógus árkalkulációja 2018. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=320 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. 

Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. 

Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: Amennyiben 2019. március 10-ig foglal bármely többnapos utunkra, előleg fizetés esetén 5% kedvezményt, teljes összeg fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból!

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornóbiztosítás irodánkban külön köthető. (Colonnade)

Fakultatív programokat általában min. 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

Utazásról

Autóbuszok, utaztatás

Programjaink és számos egyéb buszos megrendeléseink egyidejűsége szükségessé teszi, hogy kirándulásainkhoz sok éve jól bevált, szinte állandó, megbízható buszos vállalkozások kiváló, minden EU komfortnak megfelelő autóbuszait - Mercedes, Man, Bova, Setra, Scania - vegyük igénybe.

Az autóbusz ülései dönthetők, szélesíthetők. Az utolsó sorban csak kis mértékben dönthetők. Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Az autóbuszon kérjük a dohányzás mellőzését!

Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Az egyes országok, városok helyi rendelkezésétől függően előfordulhat, hogy az adott nevezetesség (múzeum, templom stb.) közvetlen környezetében az idegenvezető nem, vagy csak korlátozottan adhat információt. Ebben az esetben a tájékoztatás az autóbuszon történik. Sok városban helyi idegenvezetőket is igénybe veszünk, így még hitelesebb, aktuális információkhoz juthatnak Utasaink.

Szállás

Szállodák, ellátás

Irodánk munkatársai, illetve helyi partnereink rendszeresen ellenőrzik a szálláshelyek minőségét.

Szállodai kategóriák:az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár:azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA):városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek, transzferdíjak:

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala.

További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

 

Transzferdíjak(személyenként oda-vissza Sopronba)

SÁRVÁR - Várparkoló 4.000 Ft

GYŐR- Városháza oldala buszmegálló 4.000 Ft

 

CSORNA- Margit kórház 4.000 Ft

 

KAPUVÁR - Szt. Anna templom előtt 3.000 Ft

 

SZOMBATHELY- Vasútállomás (gazdabolt) 4.000 Ft

 

KŐSZEG- Várparkoló 3.000 Ft

Abban az esetben számítunk fel transzferdíjat, ha az útirány nem az adott város felé halad. Ezen felszállási lehetőségek árai az adott út ártáblázatában megtalálhatóak.

A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.Fakultatív programok:

Leírás Időtartam Ár
 Fakultatív Pisa, Lucca
Turnusok:
2019-07-15 - 2019-07-21
12000
 Fakultatív San Gimignano
Turnusok:
2019-07-15 - 2019-07-21
15000
 Fakultatív Firenze
Turnusok:
2019-07-15 - 2019-07-21
12000

© 2014 Travelmax
POWERED BY: