Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

BURMAI DRÁGAKÖVEK

Utazás alapadatai 2226

Szó szerint drágakövek, hiszen Burma (mai nevén Mianmar) a rubin, zafír, smaragd stb. hazája. Nemcsak megcsodálni, de még vásárolni is lehet belőle!

Utazás: Budapest – Dubaj – Yangon – Dubaj – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Burmában helyi repülőjáratokkal. A programokon légkondicionált autóbusszal és hajóval / csónakokkal.
Elhelyezés: középkategóriájú szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora 2. nap vacsorától 12. nap vacsoráig)

Programok:

1. nap: Budapest – Yangon 
Elutazás repülőgéppel Budapestről a délutáni órákban. Átszállás után éjszaka a repülőn.

2. nap: Yangon (Rangoon)
Érkezés a déli órákban YANGON-ba (Rangoon), majd látogatás a Nemzeti Múzeumban és a város Drágakő múzeumában, ahol Burma különleges köveit, azaz a helybeli smaragdot, rubint és zafírt csodálhatjuk meg! A napot a város különlegességének számító BOGYOKE piacon zárjuk, ahol különböző kézműves ajándékok és dísztárgyak sokaságát találjuk. Itt nemcsak az iparművészeti jelentőségű szantálfa vásárolható meg, hanem Burma kincsei, drágakövei is. Szállás Yangonban (Rangoon).

3. nap: Yangon – Bago – Kyaiktio – Arany Szikla
Reggeli után utazás autóbusszal BAGO-ba, amely a második uralkodói dinasztia fővárosa volt. Ezt az időszakot, a történelemben az ún. mon korszakként ismerjük. A település határában található a Kyaikpun Pagoda, ahol a 30 m magas, egymásnak háttal ülő Buddha szobrok a főbb látnivalók. Bago belvárosában a Hintha Gon Pagoda megtekintése szerepel a programunkban. Továbbutazás KYAIKTIO-ba, az Arany Sziklá-hoz. A szikla igazából színarannyal van bevonva, s úgy helyezkedik el egy másik sziklán, mintha csak a „szentlélek” tartaná. Valóban szakrális jellegű a helyzet, azonban a hagyomány szerint Buddha egy hajszála tarja. Nemcsak a látvány, az utazás is különleges, mert a terepviszonyok miatt csak nyitott teherautón tudjuk megközelíteni. Szállás Kyaiktio-ban.

4. nap: Bago – Yangon (Rangoon)
Reggeli után visszatérve BAGO-ba, eddig nem látott nevezetességeket keresünk fel: a Buddha ereklyéket is őrző Shwemawdaw Pagoda, a Shwethalyaung (a hatalmas fekvő Buddha pagodája), Kanbawzathadi Palota és Múzeum stb. Délután utazás a fővárosba, Yangon-ba.

5. nap: Yangon – Heho – Inle-tó 
Reggeli után rövid szabadidő. A délelőtti órákban transzfer a repülőtérre és utazás Heho-ba. Továbbutazás autóbusszal az Inle-tó partjára. Hajókázás a tavon (kb. 4–5 fős csónakokon). Ellátogatunk egy helyi kis faluba, Inn Paw Khon-ba. Szállás az Inle-tónál.

6. nap: Inle-tó – Pindaya 
A délen fekvő Shan-hegység által határolt, 900 méter magasan fekvő legendás INLE-TÓ igazi oázis. A halászat, a zöldség és virágtermesztés az úszó kerteken, az úszó falvak különleges látványa, a természet szépsége és a találékony emberek munkája az igazi meglepetés a turisták számára. Az egyedülálló és ismeretlen világ felfedezése elsősorban vízről (csónakokból) ismerhető meg leginkább. A legszembetűnőbb, hogy az inthák férfi tagjai a lábukra erősítik az evezőlapátot és így hajtják a csónakjaikat, mert a halászathoz szükségük van mindkét kezükre. Délután továbbutazás Pindaya-ba. Szállás.

7. nap: Pindaya – Mandalay
Reggeli után látogatás a SHWE U MIN sztupáknál. PINDAYA barlangjainak zegzugos járataiban több mint 8.000 különféle anyagból készült Buddha-szobor található. Délután Mandalay felé vesszük az irányt. Szállás.

8. nap: Mandalay – Mingun
Délelőtt városnézés a Burma szívében található MANDALAY-ben, amely az ország második legnagyobb települése és egy ideig főváros is volt. Látogatás a Mahamuni Pagodában, Shwenandaw Kyaung kolostor megtekintése stb. Délután hajókirándulás a közeli MINGUN-ba, Myanmar utolsó királyi városába, ahol a világ legnagyobb, épségben megmaradt harangja található. Séta a befejezetlen Mingun Pagodához, melynek tetejéről páratlan kilátás nyílik a környékre. Szállás Mandalay-ben.

9. nap: Amarapura – Sagaing – Inwa - Mandalay
Egész napos kirándulás a királyi városokba. Elsőként az ősi fővárosba AMARAPURA-ba, a „Halhatatlanság Városába” látogatunk. Itt a Mahagandayon kolostort keressük fel, ahol körülbelül 1000 szerzetes él.  Továbbutazás SAGAING-ba, mely az Ayeyarwardy-folyó túloldalán épült és „Kis Baganként” is ismert vallási központ. Délután INWA-ba, a Burmai Királyság egykori fővárosába látogatunk. Szállás Mandalay-ben.

10. nap: Mandalay – Mount Popa – Bagan
Reggeli után egy különleges élmény vár ránk, a kialudt MOUNT POPA vulkán. Ez Burma istenvilágának Olimposza, ahol az ősi szellemek palotája épült. Megtekintéséhez nehéz, meredek utat kell megtenni, ezért nem tudja mindenki teljesíteni, de a hegy látványa így is lenyűgöző. Továbbutazás Kyaukse és Meiktila városokon keresztül Baganba. A mai napot egy csodás naplementével zárjuk az Ayeyawady folyónál. Szállás Baganban.

11. nap: Bagan – Yangon
Egész napos városnézés a burmai civilizáció bölcsőjében, BAGAN-ban. Itt található Ázsia legnagyobb régészeti területe, ahol a több ezer pagoda leírhatatlan látványt nyújt (pl. Shwezigon pagoda, Ananda templom, Dhanna Yangi templom, Bupaya pagoda, Byaukgyi templom stb.). A kora esti órákban transzfer a repülőtérre és utazás Yangonba (Rangoon). Szállás.

12. nap: Yangon  
Városnézés a mianmari (BURMA) fővárosban, melynek során megnézzük a zarándoklatok kedvelt központját, a 48 méter magas, 8 szegletű Sule Pagodát, majd a nap fénypontjaként a lenyűgöző Shwedagon Pagodához látogatunk, amely az UNESCO Világörökség része (20. 912 darab színarany téglából épült, több mint 10.000 gyémántot, drágakövet, zafírt, rubint és más értéket is tartalmaz). Ezt követően a Chauk Htat Gyi Pagoda megtekintése és a belváros felfedezése következik. A napot a színes kínai éjszakai piacon zárjuk vacsorával. A repülőtéri transzfer előtt szabadidőt biztosítunk egy kis vásárlásra. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

13. nap: Budapest
Érkezés Budapestre, érkezés a menetrend függvényében.

A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja. :

Vízumdíjak:
Burma: kb. 50,- USD (1 db fénykép szükséges és irodánkban fizetendő!)
Vízum ügyintézés díja: 3.500,- Ft

Kötelező Szervízdíj / Borravaló: 60,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).  A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

 

UNESCO Világörökség:
- Rangoon: Shwedagon Pagoda


A változtatás jogát fenntartjuk!

 

 

 

Érintett területek

  • Mianmar (Burma)

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk