Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#137 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(2) "16"
    ["name"]=>
    string(13) "Taurus Reisen"
    ["company_name"]=>
    string(18) "TAURUS REISEN Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "1067"
    ["company_address"]=>
    string(15) "Teréz krt. 33."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "12510324-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-689935"
    ["licence_number"]=>
    string(11) "R-1942/1999"
    ["email_reservation"]=>
    string(20) "info@taurusreisen.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(19) "www.taurusreisen.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(false)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(0) ""
    ["insurance_number"]=>
    string(0) ""
    ["reservation_email"]=>
    string(0) ""
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "0000-00-00 00:00:00"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-05-10 07:59:30"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Taurus Reisen

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

db San Antonio Hotel & Spa

Utazás alapadatai 2000

4 csillag
Repülő
1 felnőtt
2024-10-05, 8 nap / 7 éj
db San Antonio Hotel & Spa (****)
All Inclusive
Double Single Use Land view Balcony (1 felnőtt)
Teljes ár
638.285 HUF /1 fő
  
                                                                                

A szálloda leírása

Fekvés:

A szálloda saját strandjától kb. 300 m-re, a repülőtértől kb. 20 km-re található a db San Antonio Hotel & Spa szálloda. A legközelebbi bárok és éttermek közvetlenül az épület mellett találhatók. A városközpont mindössze kb. 200 m-re található. Egy szupermarket körülbelül 60 m-re van. A szálloda és a repülőtér között transzferjárat közlekedik (térítés ellenében) - a transzferidő kb. 45 perc. A környéken egy diszkó (kb. 11 km-re), egy aquapark (kb. 7 km-re), egy golfpálya (kb. 16 km-re) és egy mozi kínál szórakozási lehetőségeket. A strandon vízimentő járőrözik. Az akadálymentesített létesítményeknek, mint például az akadálymentesített bejáratok, a kerekesszékkel megközelíthető szobák és a kerekesszékkel megközelíthető lift miatt a szálloda kerekesszékkel közlekedők számára is alkalmas (méretek: bejárati ajtó szélessége: 100 m, lift szélessége: 100 m, lift mélysége: 250 m, ajtó szélessége szoba: 100 m, WC magassága: 44 m).

Étel és ital:

Étkeztetési szolgáltatásként a szálloda all inclusive ellátást kínál. A reggeli amerikai vagy svédasztalos reggeli. Az ebédet a büféből fogyassza el. A vacsorát szintén svédasztalos vagy à la carte menüből szolgálják fel. Az étkezésekhez egy teraszos büféétterem (mediterrán, gluténmentes és vegetáriánus ételek) és a medencebár áll rendelkezésre. Az ebédhez és a vacsorához megfelelő ruházat szükséges. A strandon található egy bár, ahol frissítő italokat szolgálnak fel.

Sport és szabadidő:

A kültéri részen egy egész évben nyitva tartó medence található, ahol napozóágyak, napernyők és medencetörölközők ingyenesen állnak rendelkezésre. A gyermeket külön gyermekmedence várja. Ezenkívül a szabadban egy teraszon pihenhet. A szállodán belül egy beltéri medence áll rendelkezésre. A szálloda területén edzőterem várja a vendégeket. A környéken kipróbálhatja magát például a vízi aerobikban. A strandröplabda és a darts mellett számos más sportág kínál változatos kikapcsolódást a nyaralás során. A kerékpárosok számára kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre (térítés ellenében). A wellnessrészlegben szauna várja Önt. A szálloda masszázsokat (térítés ellenében) és szépségápolási kezeléseket (térítés ellenében) kínál. A gyermekekről a szálloda saját miniklubjában gondoskodnak. A szálláshely gyermekfelügyeletet kínál (térítés ellenében), hogy a felnőttek is találjanak egy kis időt a kikapcsolódásra. A junior hotel vendégei a minidiszkóban lazíthatnak. Továbbá ifjúsági klub is működik. A felnőttek szórakoztatására esti műsorokat és élőzenét mutatnak be.

Egyéb információ:

A légkondicionált szállodában 24 órás recepció, lobbibár, Wifi, internet-hozzáférés, lift, fodrászat, jacuzzi, elsősegélynyújtó, parkolóhelyek (térítés ellenében), valamint TV-szoba található. A szállodán belül egy beltéri medence használható. Értéktárgyait a széfben, csomagjait pedig a szálloda tárolóhelyiségében tárolhatja. A gyerekeknek gyerekszéket biztosítanak. Ruháinak mosoda és vasalási szolgáltatás áll rendelkezésre (térítés ellenében). Az Ön kényelme érdekében portaszolgálaton kívül szobaszerviz igényelhető. A strandon térítés ellenében napozóágyak állnak rendelkezésre. Szükség esetén (térítés ellenében) felveheti a kapcsolatot az egészségügyi központtal. A szállás vendégei a szálloda személyzetétől ébresztést kaphatnak. Kongresszusok és egyéb üzleti megbeszélések számára a szálloda konferenciateremmel (térítés ellenében) rendelkezik, összesen 350 ülőhellyel, szkennerrel, valamint írásvetítővel. Ha szeretné felfedezni az üdülőrégiót, a szálloda közelében található autó- és motorbicikli-kölcsönzőt is igénybe veheti (térítés ellenében). A recepción jegyeket kínálnak a környékbeli kirándulásokhoz. A bejelentkezés 15:00 órától, a kijelentkezés 11:00 óráig lehetséges.

 

Egyéni utazási csomag részletei

Figyelem! Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes az Utazási Szerződés kiegészítése is! A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák: szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55×40×23 cm és 1 db 40×30×20 cm) és fix ülőhelyet.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 45.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 65.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig), útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, transzfert, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel. zötti transzfer megszervezése egyéni, az alábbi információkat ajánljuk Utasaink 

Tájékoztató

A leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.

Érintett területek

  • Málta
  • Qawra

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok

még töltünk