Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#137 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "455"
    ["name"]=>
    string(15) "AlmaVía Travel"
    ["company_name"]=>
    string(20) "AlmaVía Travel Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "1138"
    ["company_address"]=>
    string(27) "Esztergomi út 58. III./12."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23541412-2-41"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-970444"
    ["licence_number"]=>
    string(8) "U-001316"
    ["email_reservation"]=>
    string(15) "info@almavia.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(20) "www.vilaggamegyek.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(false)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(0) ""
    ["insurance_number"]=>
    string(0) ""
    ["reservation_email"]=>
    string(0) ""
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "2017-12-05 13:32:26"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-10-04 01:12:52"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
AlmaVía Travel

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Ausztrália-Tasmánia-Új-Zéland - Az Ötödik kontinens gazdagon

Utazás alapadatai 2439

3 csillag
Repülő
Budapest (BUD)
1 felnőtt
2024-04-29, 18 nap / 15 éj
Reggeli
1 ágyas szoba
Teljes ár
3.638.000 HUF /1 fő
  
                                                                                

Ausztrália - Tasmánia - Új-Zéland – Miért éppen ide?

Szeretné látni az Ayers Rockot, az ausztrál bennszülöttek szent hegyét? Szívesen túrázna Tasmánia nemzeti parkjaiban? Hajózna fjordok között Új-Zélandon, és felfedezné a maori őslakosok barlangjait? Ha szeretné velünk megismerni ezt a kontinensnyi méretű országot, akkor várjuk erre az izgalmas utazásra!

Programok

1.nap Budapest > Dubai > Sydney

Indulás Budapestről a délutáni órákban Dubaiba, majd átszállás után folytatjuk utunkat Sydney felé.

2.nap Sydney

Érkezés Sydney-be az esti órákban, transzfer a szállodába.

Szállás: Sydney (3 éj)

3.nap Sydney

Ma megismerkedünk Ausztrália egyik legszebb városával. Sétát teszünk a híres Harbour Bridge hídon, ahonnan a legjobb kilátást kapjuk Sydney városáról és az öbölről is. (Aki tele van energiával és még magasabbra vágyik, az itt megmászhatja mind a 200 lépcsőt a Pylon Kilátó tetejére ami AUD 25-be kerül és fakultatív program) Délután vezetett városnézésen veszünk részt Sydney történelmi belvárosában ahol megismerkedünk ennek a szép városnak történelmével és épületeinek különlegességeivel.

Szállás: Sydney

4.nap Sydney

Mai programunkat a Sydney állatkert meglátogatásával kezdjük (koala, kenguru, wombat, tasmán ördög, dingó, emu, pingvin, óriás krokodil, ausztráliai hangyász sün, kazuár stb.). Ez az állatkert arról nevezetes, hogy a helyi állatvilág megtekintése mellett a Sky Safary (Sydney egyetlen libegője) magasságából élvezhetjük a Sydney öböl és a belváros fantasztikus panorámáját. A hajókirándulással egybekötött program során a híres Sydney Operaházat és a Harbour Bridge-t is megcsodálhatjuk a tengerről. Délután szabad program.

Szállás: Sydney

5.nap Sydney > Ayers Rock

Délelőtt a vörös kontinens közepében elhelyezkedő Ayers Rock-hoz repülünk. Délután látogatás az Uluru-Kata Tjuta Nemzeti Parkba, melyet az őslakosok, az aboriginálok szent helyként tisztelnek a mai napig. A hely hangulata egészen egyedi, a hangok, a fények különleges, szinte misztikus élményt adnak. Ahogyan a naplemente közeleg, megérkezünk a “kilátó” helyszínére, ahol egy pohár pezsgővel ünnepeljük meg a jeles eseményt. A híres Vörös Szikla (Uluru) látványa a naplementében, a garancia egy felejthetetlen estéhez.

Szállás: Ayers Rock (1 éj)

6.nap Ayers Rock > Sydney

Reggel elsétálunk az Imalung kilátóhoz a sivatagban, ahonnan egy utolsó pillantást vethetünk a nagy vörös sziklára, majd meglátogatjuk a helyi faluközpontot. A déli órákban visszarepülünk Sydney-be.

SzállásSydney (1 éj)

7.nap Sydney > Hobart (Tasmánia)

Délelőtt repülünk Sydney-ből Tasmánia fővárosába, Hobartba. Tasmánia Ausztrália része is, meg nem is. Különleges tájait, éghajlatát és kultúráját jórészt a kontinenstől való kb. 350 km-es távolsága határozza meg. A szó szerinti elszigeteltségnek köszönhetően egyedülálló növény- és állatvilág, tiszta levegő és nyugodt életstílus alakult ki a vízben bővelkedő államban. Felfedezzük a jórészt fegyencek által épített, mégis elegáns és hangulatos belvárost.

Szállás: Hobart (2 éj)

8.nap Mount Field Nemzeti park

Egész napos látogatás a Mount Field National Park-ban. Délelőtt a nemezti parkban teszünk hosszabb-rövidebb sétákat mindenkinek a kedve szerint, ahol vízesések, hatalmas fák és egy alpesi tó is vár bennünket az őserdőben. Majd a Bonorong Wildlife Parkot látogatjuk meg, ami nem a klasszikus állatkertek közé sorolható, hiszen fő feladatként az őshonos elárvult, sérült állatokat gondozzák. A látogatás során többek között tasmán ördöggel, kenguruval, koala mackókkal és még sok, számunkra egzotikusnak mondható állatfajjal találkozhatunk. Kenguru és tasmán ördög etetési lehetőség a bátrabbaknak. Megkoronázzuk napunkat a Kunyani/Mt. Wellington (1271m) kilátó megtekintésével, ahonnan csodás fotókat készíthetünk.

Szállás: Hobart

9.nap Hobart > Queenstown (Új-Zéland) > Te Anau

Kora reggeli elutazás Tasmániából Új-Zéland Déli-szigetére. Érkezés Sydney-i átszállás után Queenstown repülőterére a kora délutáni órákban, majd  a Wakatipu-tó mellett vezető alpesi panoráma úton jutunk el Te Anauba, ahol a szállásunk is található. Városnézés, majd pihenés a szállodában.

Szállás: Te Anau (2 éj)

10.nap Milford Sound

Kora reggeli indulás után látogatás a Tükör-tavaknál, és séta a The Chasmnél. Hatalmas őserdőkön keresztül jutunk fel a hóhatárhoz. Megállunk a Homer alagútnál ahol jó esélyünk van találkozni Kea papagájjal. A Kea az egyetlen alpesi papagáj a világon. Érkezés Milford Soundhoz, ami az egyik csodája a világnak! Exkluzív hajós kirándulás a fjord teljes hosszában, melyen a tömegektől távol és a legjobb hajóval csodáljuk meg ezt a természeti csodát. (kb. 2 óra).

Szállás: Te Anau

11.nap Te Anau > Queenstown

A tegnapi kalandjaink után ma később kezdjük napunkat, pihenés után Queenstown felé vesszük az irányt. Útközben meglátogatunk egy újabb tavat: Lake Manapouri-t, ahol nemcsak a táj szépségében gyönyörködhetünk, de hallunk majd Új-Zéland vízierőműveiről és fenntartható energiaforrásairól is. Ezután teszünk egy fotómegállót a Devil’s Staircase kilátóban mielőtt Queenstownba utazunk, majd közös városnézés után szabadidő a belvárosban ahol a botanikus kert mellett sok más látnivaló is vár ránk. Queenstown, Új-Zéland kaland-fővárosa, ahol nincsen olyan őrült vagy kevésbé őrült sport, kaland vagy pihentető program amit ne lehetne kipróbálni.

Szállás: Queenstown (2 éj)

12.nap Queenstown

Délelőtt a Luge nevezetű kisjárművel versenyzünk le a hegyoldalon, ahová libegővel jutunk fel. A hegy tetejéről élvezzük az elénk táruló gyönyörű panorámát. Lehetőségünk lesz túrázni, vagy az alábbi fakultatív programokon részt venni: bungy ugrásra, Jetboat, felvonó, farmlátogatás vacsorával, szervezett bortúra a világ legdélebbi borászatai közé tartozó helyi pincékben, lovaglás stb.

Szállás: Queenstown

13.nap Queenstown > Fox gleccser

Mai utunkon keresztezzük a Kawarau Kanyont, majd a Coronet Peak hágón át érjük el úti célunkat, az alpesi kisvároskát Wanakát, amely a festménybe illő Wanaka tó partján terül el. Elhagyva a nagy tavak vidékét a Haast Hágón keresztül jutunk el a Nyugati Partra, ahol számos megállóval adózunk a gazdag természetnek és az óránként változó tájegységeknek. Folytatjuk kalandjainkat a nyugati parti Westland Nemzeti Parkban. Érkezés a Fox gleccser faluba. Fakultatív program keretén belül részt vehetünk egy helikopteres gleccser látogatáson, vagy túrázhatunk a gleccserhez. Messziről megcsodálhatjuk a Ferenc József-gleccsert, másnap pedig keresztül is megyünk a magyar királyról elnevezett falun.

Szállás: Fox gleccser

14.nap Fox gleccser > Christchurch > Rotorua

Reggeli után transzfer a hokitikai repülőtérre majd christchurchi átszállással utazás Rotoruába. Érkezés a délutáni órákban Rotoruába, a legnagyobb Maori városba Új -Zélandon. A városnézés során ellátogatunk a Goverment Gardenben a Rotorua tóhoz és megnézünk egy természetes hőforrást, a Rachel Springet. A program után elfoglaljuk a szállásunkat.

Szállás: Rotorua (2 éj)

15.nap Rotorua

Ma reggel a híres Wai-O-Tapu geotermikus parkot látogatjuk meg, amely igazi holdbéli tájra emlékeztet. Ezen a területen kráterek, iszapmedencék, kovateraszok, színes tavak, forró víz és gőz látványa fogadja a látogatókat. Majd a Kék és a Zöld tavakat és a híres Maori barlang rajzokat fedezzük fel pisztránglessel összekötve.  Este lehetőség van egy Maori Falvat meglátogatni és részt venni egy igazi maori lakomán, a hangin (fakultatív program).

Szállás: Rotorua

16.nap Rotorua > Waitomo > Auckland

Reggeli után elutazunk Auckland felé. Útközben megállunk a Waitomo-barlangoknál, megtekintjük Waitomo cseppkőbarlangját és a világ egyik legkülönlegesebb barlangjában csónakázunk, ahol  milliónyi foszforeszkáló rovar, az ún. parázsféreg borítja sejtelmes fénybe a sötétbe burkolózó barlangboltozatokat. Varázslatos élmény. Érkezés Új-Zéland legnagyobb városába Auckland-be, majd városnézés.

Szállás: Auckland (1 éj)

17.nap Auckland > Dubai

Ma reggel a West Coast-ra megyünk, a Tasmán Tenger feletti kilátóhoz. Innen lesétálunk a vadon élő és gyönyörű szula madarakhoz. Majd a tengerparti séta után az esőerdőn keresztül térünk vissza járművünkhöz. Ebed után szabadidő, majd délután transzfer a repülőtérre, indulás Dubaiba.

18.nap Dubai > Budapest

Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Az ár nem tartalmazza

  • nemzetközi repülőjegyek + illetékek: kb. 1.450.000 Ft/fő
  • Ausztrál vízum ügyintézéssel: kb.10.000 Ft/fő
  • Új-zélandi előregisztráció és környezetvédelmi díj ügyintézéssel (egyénileg is intézhető): kb.10.000 Ft/fő
  • utas és útlemondási biztosítás
  • borravaló, személyes jellegű kiadások

 

Az ár tartalmazza

  • 15 éjszaka szállás 3*-os szálláshelyeken, kétágyas elhelyezéssel
  • reggelis ellátás
  • transzferek a körutazás során Mercedes légkondicionált autóbusszal
  • magyar nyelvű idegenvezetés Sydney-től Aucklandig, magyar csoportkísérő Aucklandig
  • leírásban szereplő programok (kivéve a fakultatív programok)
  • belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz

Egyéb megjegyzés

*A részvételi díj minimum 10 fő esetén érvényes. 8 fő esetén 220.000 Ft/fő felár fizetendő!
* Szeretnénk felhívni kedves utasaink figyelmét, hogy a megadott részvételi díjak 1 AUD = 250 Ft árfolyamig érvényesek. A feltüntetett árakat az út indulása előtt több hónappal, az akkor aktuális árfolyam szerint határozzuk meg. Nagymértékű árfolyam-ingadozás esetén elszámoláskor történik a korrekció. 

Szállás

Sydney: Harbour Rocks Hotel***

Ayers Rock: Hotel Outback Pioneer***
https://www.ayersrockresort.com.au/accommodation/outback-pioneer-hotel

Hobart: Hotel Customs House***
https://www.customshousehotel.com/

Te Anau: Lakeside motel & apartments***
https://www.lakesideteanau.co.nz/

Queenstown: Lakeview Holiday Park***
https://holidaypark.net.nz/

Fox: Sunset Motel***
https://www.sunsetmotels.co.nz/

Rotorua: Thermal Oak***
https://thermaloak.co.nz/

Auckland: VR Auckland City Studio Apartments
https://vrhotels.co.nz/vr-auckland-city/

A kategórián belüli szálloda változtatás jogát fenntartjuk!

Érintett területek

  • Auckland
  • Rotorua
  • Queenstown
  • Sydney
  • Új-Zéland
  • Ausztrália
  • Szingapúr
  • Ayers Rock
  • Tasmánia

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok

még töltünk