Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "215"
    ["name"]=>
    string(12) "Jakab Reisen"
    ["company_name"]=>
    string(17) "JAKAB REISEN Kft."
    ["company_city"]=>
    string(6) "Sopron"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "9400"
    ["company_address"]=>
    string(19) "Mátyás kir. u. 7."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "14905867-2-08"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "08-09-018721"
    ["licence_number"]=>
    string(8) "U-001116"
    ["email_reservation"]=>
    string(18) "office@jakabbus.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(15) "www.jakabbus.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(true)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(0) ""
    ["insurance_number"]=>
    string(0) ""
    ["reservation_email"]=>
    string(0) ""
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "2015-02-20 18:04:43"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-05-09 10:00:21"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Jakab Reisen

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Napsütötte Toocana és a Cinque Terre

Utazás alapadatai 2199

3 csillag

Felszállás:
04:30 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elöl
07:15 óra, Szombathely, vasútállomás (gazdabolt) elöl

 

1. nap – Utazás Ausztrián keresztül rendszeres pihenőkkel. Rövid megálló a Wörthi-tó partján. Továbbutazás Olaszországba, a gyönyörűen parkosított elegáns üdülőhelyre, Montecatini Termebe, a szállás elfoglalása (4 éj).

 

2. nap – Reggeli után látogatás a reneszánsz fővárosába, Firenzébe. Gyalogos városnézés a Világörökség részét képező belvárosban: Dóm, Keresztelő-kápolna, Palazzo Vecchio, Santa Croce Bazilika, Ponte Vecchio. Délután szabadprogram, lehetőség az Uffizi képtár látogatására. Szállás az előző helyen.

 

3. nap – Reggeli után utazás Pisába, a fő látnivalók megtekintése a Csodák mezején: Dóm, Battistero, Campo Santo. Lehetőség a Ferdetorony látogatására! Majd Siena, séta a kagyló alakú főtéren, a román-gótikus stílusú Dóm, Szt. Katalin szülőházának meglátogatása. Továbbutazás San Gimignanoba, a tornyok városába, városnézés. Fakultatív borkóstoló, ismerkedés a toszkán Chianti borvidék legjavával. Szállás ugyanott.

 

4. nap – Reggeli után egész nap szabadprogram, pihenés, fürdőzési lehetőség Montecatiniban vagy fakultatív kirándulás a Cinque Terre mesés tájaira. La Spezia városából hajóval közelítjük meg Olaszország egyik legszebb partszakaszát. Színes házakból álló gyönyörű természeti környezetben található városka alkotja az „Öt föld”-ként emlegetett partot: Riomaggiore, Vernazza, Monteresso, Manarola meglátogatása. Rossz idő esetén vonattal közlekedünk! Visszautazás a szállásra, útközben távoli pillantást vethetünk Carrara hegyoldalaira, a híres márványbányákra. Szállás ugyanott.

 

5. nap – Reggeli után utazás Bolognában, séta a Piazza Maggiorén, Olaszország egyik legszebb terén, városnézés (Két torony, San Petronio, Bazilika…). Rövid szabadidő, majd utazás hazafelé. Érkezés Magyarországra az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

 

 

Részvételi díj:           

152.000 Ft /fő

Egyágyas felár:          

60.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

51.000  Ft/fő (4 alkalommal vacsora)

Belépők és városbelépők:

kb. 85 € /fő + IFA

Fakultatív borkóstoló:

20 € / fő

Fakultatív kirándulás Cinque Terre:

19.000 Ft / fő + kb. 35 € / fő

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 

A katalógus árkalkulációja 2022. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=405 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

 

 

Kedvezmény

 

Előfoglalási kedvezmény: teljes összeg befizetése esetén (2023. február 28-ig) 8 %

Törzsutas kedvezmény:minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény:12 éves korig a részvételi díj 15%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 4%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor – utólagosan nem – érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

 

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2–3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 €/Fő/éj

 

 

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 – 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Adrienn vagy Jakab Péter.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

Transzferdíj nincs

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)

GYŐR– Városház oldala buszmegálló

MOSONMAGYARÓVÁR– Shell kút (Futura): 8.000 Ft/fő

CSORNA– Margit kórház

 

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, KESZTHELY, VESZPRÉM, AJKA, CELLDÖMÖLK:8.000 Ft/fő

KAPUVÁR – Szt. Anna templom elől

SZOMBATHELY– Vasútállomás (Gazdabolt) elől

KOMÁROM: 8.000 Ft/fő

KŐSZEG- Várparkoló

KÖRMEND – OMV benzinkút - 86- os úton

TATA: 8.000 Ft/fő

SÁRVÁR - Várparkoló


A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon – transzferek összehangolása miatt – 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

 

 

Érintett területek

  • Olaszország
  • Toszkána
  • Firenze
  • Ligur-tengerpart
  • Monterosso (Cinque Terre)
  • Pisa

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk