Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "215"
    ["name"]=>
    string(12) "Jakab Reisen"
    ["company_name"]=>
    string(17) "JAKAB REISEN Kft."
    ["company_city"]=>
    string(6) "Sopron"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "9400"
    ["company_address"]=>
    string(19) "Mátyás kir. u. 7."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "14905867-2-08"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "08-09-018721"
    ["licence_number"]=>
    string(8) "U-001116"
    ["email_reservation"]=>
    string(18) "office@jakabbus.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(15) "www.jakabbus.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(true)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(0) ""
    ["insurance_number"]=>
    string(0) ""
    ["reservation_email"]=>
    string(0) ""
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "2015-02-20 18:04:43"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-05-09 10:00:21"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Jakab Reisen

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Utazás alapadatai 2199

3 csillag

Felszállás:

04:00 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból
05:30 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől
06:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap – Folyamatos utazás rendszeres pihenők tartásával. Érkezés Assisibe, tranzitszállás elfoglalása (1 éj).

 

2. nap – Reggeli után Assisi városnézés, Szt. Ferenc és Szt. Klára nyomában: Szt. Ferenc Bazilika, Piazza del Comune, Szt. Rufino Katedrális, Szt. Péter templom. Délután továbbutazás a Sorrentói-félszigetre: közös séta a festői félsziget „fővárosában”. Szállás elfoglalás Sorrento környékén (1 éj.)

 

3. nap – Reggeli után továbbutazás Szicíliába. A csodálatos szigetet Messinánál érjük el a délutáni órákban. A szállás elfoglalása Cefalu környékén (4 éj.)

 

4. nap – Egész napos pihenés a homokos tengerparton, fürdőzés a tengerben, napozás a strandon, ismerkedés Cefalu városával- szűk sikátorok, gyönyörű paloták, festői táj. Szállás az előző helyen.

 

5. nap – Reggeli után kirándulás a „sziget kilátóhelyre”, az Etnára, Európa legnagyobb működő vulkánjához. Autóbusszal, közösen megyünk fel 1800 m-re, itt megtekintjük a Silvestri krátert, szabadidő. Innen fakultatív továbbutazás kabinos felvonóval és speciális buszokkal 2900 m-ig, ahol vulkanológus várja a csoportot (fakultatív túra ára 70€/fő). A délutáni órákban látnivalók Taormina városában (görög- római színház), városnézés, szabadidő. Szállás ugyanott.

 

6. nap – Reggeli után szabadnap Cefalu tengerpartján vagy egész napos fakultatív kirándulás: Castellamare del Golfo csodálatos tengeröblei mentén utazás San Vitoba, Szicília legnyugatibb részére. Panoráma a vidékre Erice városából. Majd látogatás a templomok völgyében és Selinunte görög templománál. Szállás az előző helyen.

 

7. nap – Reggeli után szabadidő Cefaluban, majd utazás Palermoba, Szicilia fővárosába. Városnézés- betekintés a Palatinus kápolnába, séta a Székesegyházhoz és a Normann Palotához. Éjszakai kompátkelés Nápolyba, kétágyas, zuhanyfülkés kabinokban (1 éj. menetidő kb. 20:00- 07:00 óráig.)

 

8. nap – Reggeli után rövid, informatív városnézés Nápolyban, majd továbbutazás a tranzitszállásra a Garda-tó környékén (1 éj.)

 

9. nap – Reggeli után városnézés Sirmioneban. Séta a félszigetre épült középkori hangulatú belvárosban, a vízi vár mentén. Utazás Magyarország felé, érkezés a késő esti órákban.

 

 

 

Részvételi díj:           

285.000 Ft /fő

Egyágyas felár:        

85.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

75.000 Ft /fő (8 alkalommal vacsora)

Belépők:

kb. 190 €/fő + IFA

Fakultatív kirándulás:

15.000,- Ft/ fő + kb. 30 €/fő

Az ár tartalmazza

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 

A katalógus árkalkulációja 2022. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=405 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

 

 

 

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

 

 

Kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: teljes összeg befizetése esetén (2023. február 28-ig) 8 %

Törzsutas kedvezmény:minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény:12 éves korig a részvételi díj 15%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 4%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor – utólagosan nem – érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

 

 

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 – 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Péter.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2–3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 €/Fő/éj

 

 

Egyéb megjegyzés

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

Transzferdíj nincs

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)

GYŐR– Városház oldala buszmegálló

MOSONMAGYARÓVÁR– Shell kút (Futura): 8.000 Ft/fő

CSORNA– Margit kórház

 

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, KESZTHELY, VESZPRÉM, AJKA, CELLDÖMÖLK:8.000 Ft/fő

KAPUVÁR – Szt. Anna templom elől

SZOMBATHELY– Vasútállomás (Gazdabolt) elől

KOMÁROM: 8.000 Ft/fő

KŐSZEG- Várparkoló

KÖRMEND – OMV benzinkút - 86- os úton

TATA: 8.000 Ft/fő

SÁRVÁR - Várparkoló


A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon – transzferek összehangolása miatt – 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

Érintett területek

  • Olaszország
  • Szicília
  • Cefalu
  • Kampánia
  • Sorrento
  • Nápoly
  • Garda-tó
  • Taormina
  • Palermo

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk