Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#137 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(2) "36"
    ["name"]=>
    string(5) "IBUSZ"
    ["company_name"]=>
    string(10) "IBUSZ Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "1118"
    ["company_address"]=>
    string(14) "Dayka G. u. 3."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "10871403-2-43"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-266780"
    ["licence_number"]=>
    string(18) "R 00967/-1999-1999"
    ["email_reservation"]=>
    string(20) "ertekesites@ibusz.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(13) "www.ibusz.hu/"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(true)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(0) ""
    ["insurance_number"]=>
    string(0) ""
    ["reservation_email"]=>
    string(0) ""
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "0000-00-00 00:00:00"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-05-06 13:51:02"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
IBUSZ

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Benelux körutazás repülővel

Utazás alapadatai 2020

3 csillag
Repülő
1 felnőtt
2024-07-10, 6 nap / 5 éj
Benelux körutazás repülővel (***)
Reggeli
1 ágyas standard szoba 1 Felnőtt
Teljes ár
589.900 HUF /1 fő
  
                                                                                

6 napos körutazásunk alatt felfedezhetik a BeNeLux államokat, azaz Belgiumot, Nederlandot (Hollandiát) és Luxemburgot, ennyi idő alatt 10 csodálatos városkával ismerkedhetnek meg. Itt minden egyes város maga a látnivaló, mindenhol valami csak arra a vidékre jellemző nevezetességgel ismerkedünk. Látunk majd szélmalmokat, végtelen tulipán mezőket, hatalmas sajtokat, kóstolhatunk csokoládét, belga sört vagy akár goffrit is. Hajókázhatunk csatornákon, vásárolhatunk csipkét, belepillanthatunk egy igaz Nagyhercegség mindennapi életébe és nem utolsó sorban olyan művészek szülőföldjét járhatjuk be, mint Van Gogh, Vermeer vagy Rembrandt. A többi titkot majd személyesen áruljuk el.

Szállás

Utazas

Program

1. nap

Elutazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban, érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket is, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. A városnézést követően transzfer a szállodába, majd délután szabad program során lehetőség nyílik hajózni egyet a csatornákon, vagy ellátogatni Amszterdam híres múzeumainak egyikébe, a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba. *Az április 24-es turnisnál a díj tartalmazza a látogatást a Keukenhoz virágparkban.

2. nap

Reggeli a szállodában majd kirándulás Goudába, ahol megcsodáljuk a Waag és a gótikus városháza épületét. Az 1668-ban épült Waag, azaz a Mázsaház első emeletén meg is lehet kóstolni a kitűnő, kerek sajtot, amely a város nevét viseli. A Városháza harangjátéka nagyon különleges, mert a minden fél órában előbukkanó színes figurák megelevenítenek egy-egy jelenetet a város történetének kezdetéről, 1272-ből, amikor Gouda városi jogokhoz jutott. Innen Rotterdamba utazunk, amely Hollandia második legnagyobb városa. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban. A város középületeit vagy a magáncégek székházait domborművek, szobrok, mozaikok díszítik, így a város a modern művészetek szabadtéri múzeumának is tekinthető. Fakultatív látogatási lehetőség az Euromast toronyban, amelyet 1960-ban építettek a tengerparton, a legmagasabb pontja 185 méter, ahová lifttel lehet feljutni és ahonnan fantasztikus kilátás nyílik az egész városra. Szállás Rotterdamban.

3. nap

Reggeli, majd átlépünk Belgiumba, ahol is két kis ékszerdoboz városkát látogatunk meg. Először a csatornákkal teli Bruges-be utazunk, a csipke és a finom csokoládé hazájába, amelynek történelmi óvárosa 2000 óta szerepel az UNESCO Világörökségi listáján. Sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. Szabadidőt biztosítunk egyéni sétára, illetve akár egy rövid hajókirándulásra is. A délutánt már Gentben töltjük. A városka két folyó találkozásánál épült, ennek köszönhetően a középkorban Európa egyik legvirágzóbb települése volt. Sétánk során elhaladunk a St. Bavo katedrális, a Gravensteen erőd és a városháza épülete mellett. Szabad program estig, majd tovább utazás a Brüsszelben található szállásunkra.

4. nap

A reggelit követően buszos városnézés Brüsszelben. Ha valaki nem tudná, Brüsszelt nem belgák, nem vallonok, de nem is flamandok lakják, hanem "a brüsszeliek". A belga főváros vitathatatlanul a világ egyik legpompásabb és építészetileg legremekebb városközpontját mondhatja magáénak. A városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város és sétálunk egyet a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között a Manneken Pis szoborhoz. Szabadidő Brüsszelben, vásárlási lehetőség, majd a késő délutáni órákban utazunk tovább Luxemburgba, a Világ 6. legkisebb államába. A szállás elfoglalása után szabad program.

5. nap

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét. Luxembourg történelme mintegy ezer évre vezethető vissza, amikor 963-ban Sigefroi gróf megvette a két utcányi településsel körbevett kastélyt. Fokozatosan bővült a város, a XIV. században a kolostorok, templom környékére kórházat, piacot építettek. Ekkor kezdték felépíteni a mély folyóvölgy szikláiba vájt városfalat, mely az évszázadok során komoly erődítményrendszerré vált, és az Észak Gibraltárja nevet kapta. 1354-ben a város Luxemburg hercegség fővárosa lett. A viharos évszázadok során burgundi, spanyol, francia, porosz és osztrák fennhatóság alatt is volt, míg 1815-ben a bécsi kongresszus döntése alapján Luxemburg nagyhercegség formájában önálló állam lett. Szabadidő, séta a macskaköves utcákon. Délután visszautazunk Belgiumba, ahol az ország egyik legfontosabb városával, Antwerpennel ismerkedünk. Antwerpen rengeteg látnivalót tartogat a turisták számára. Szűk utcáit körülvevő régi épületei, terei, templomai, és múzeumai közt mindenki talál az érdeklődési körének megfelelőt. Nevezetes a Place de Meir tér, ami az üzleti élet középpontjának is mondható és itt található a királyi palota is. Szállás Antwerpenben.

6. nap

Reggeli után még rövid szabad idő, majd tovább utazás Hágába, ismerkedés Hollandia kormányzati székhelyével, vásárlási és ebédelési lehetőség. Amennyiben időnk engedi látogatás egy szélmalom parkban. Késő délután transzfer az amszterdami repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Menetrend

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest - Amszterdam 06:35 08:40
Amszterdam - Budapest 20:55 22:55

 

Hasznos információk

  • Utazás: a KLM menetrendszerinti járatával
  • A díj a feladott poggyász árát tartalmazza.
  • Elhelyezés:3*-os szállodákban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.
  • Ellátás: reggeli
  • Minimum létszám: 20 fő
  • Helyszínen fizetendő belépők: 80 EUR
  • Idegenforgalmi adó 35-45 EUR/fő között

Érintett területek

  • Belgium
  • Hollandia
  • Amszterdam

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok

még töltünk