Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#137 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["name"]=>
    string(12) "Proko Travel"
    ["company_name"]=>
    string(10) "Proko Kft."
    ["company_city"]=>
    string(6) "Szeged"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "6720"
    ["company_address"]=>
    string(19) "Feketesas u. 19-21."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "11032591-2-06"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "06-09-002944"
    ["licence_number"]=>
    string(10) "R0857/1993"
    ["email_reservation"]=>
    string(19) "info@prokotravel.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    NULL
    ["email_reservation3"]=>
    NULL
    ["websites"]=>
    string(19) "www.prokotravel.hu/"
    ["email_footer_info"]=>
    NULL
    ["order_footer_info"]=>
    NULL
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(false)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    NULL
    ["insurance_number"]=>
    NULL
    ["reservation_email"]=>
    NULL
    ["finance_email"]=>
    NULL
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "0000-00-00 00:00:00"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2014-06-12 13:31:12"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Proko Travel

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Utazás alapadatai 2022

Busz
1 felnőtt
2024-08-23, 7 nap / 6 éj
3 és 4 csillagos szállodák
Reggeli
1 ágyas
Teljes ár
309.000 HUF /1 fő
  
                                                                                

Okos ajánlat

·  Amsterdami gyémántok és hajókirándulás
·  Belgium bejárása: Brüsszel, Antwerpen
·  Tavasszal Keukenhof tulipánpark
·  Luxemburg, a Nagyhercegség fővárosa

Kis országok, mégis nagyhatalmak. Mindegyiknek megvan a maga karaktere, egyedi és érdekes kultúrával, lüktető, pezsgő mindennapi élettel.
Prónay Gyula – A Proko Travel alapító tulajdonosa


Szakértői blogunkat az úthoz itt találja!

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – AUSZTRIA – PASSAU

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további fel­szállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után hegyeshalmi határátlépéssel utazás Ausztrián keresztül Németországba. Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő han­gulatos városban. Felkeressük híres dómját, melyben található a világ egyik legnagyobb orgonája, első királynénk, Gizella kápol­náját és a három folyó összefolyásának helyszínét is. Különleges élmény a földnyelv végén állva egyszerre látni a 3 folyót: Duna, Inn, Ilz. Nürnberg közelében lévő szállásunkon fakultatív vacsora.

2. NAP: NÉMETORSZÁG – LUXEMBOURG – BELGIUM

Utazás Németországon keresztül, Luxembourgba. Kb. 2 órás gyalogos városnézésünk során gyönyörködhetünk az ele­gáns városban. Látjuk milyen meredek fal biztosította a város védelmét az évszázadok során. Sétánk során megtekintjük a Miasszonyunk Katedrálist, ahova mai napig temetkezik a nagy­hercegi család, és a Nagyhercegi Palotát (kívülről). A szabad­program során lesz lehetőség olyan emléktárgyakat vásárolni, amelyek később is eszünkbe juttatják ezt a kicsi, de hangulatos várost. Szállás Brüsszel közelében (2 éj).

3. NAP: ANTWERPEN – BRÜGGE – BRÜSSZEL

Ezen a napon, utasaink választhatnak, egyik lehetőség: önálló program Brüsszelben, vagy tehetnek velünk egy tartalmas fakultatív kirándulást Belgium két leglátványosabb városába. Antwerpeni városnézéssel kezdjük programunkat. Megtekintjük a Shelde folyót, a főteret, a Grote Markot, valamint a héthajós, fantasztikus gótikus katedrálist, ahol hatalmas, Rubens által fes­tett szárnyasoltárokban gyönyörködhetünk. Ezt követően a város főutcáján végiggyalogolva megyünk a Csokoládé Múzeumba. Látványos termekben mutatják be a folyamatot melynek vég­eredménye a finom csokoládé. A kiállítás végén kb. 6-8 különböző fajta csokoládét, folyékony állapotban lehet szabadon kóstolni, majd a shopban a széles választékból tudnak vásárolni. (A fakul­tatív kirándulás árában ennek a belépője is benne van). Délután folytatjuk utunkat Brügge-be, melyet kis csatornáival sokan Belgium legszebb városának tartanak. Sétánk során láthatjuk a különleges homlokzatú Hansa házakat. A Városháza épülete és a Harangtorony a központ ékességei. A szabadprogram alatt lehet vásárolni a híres brügge-i csipkéből, a belga csokoládéból, vagy a több mint száz fajta belga sörből. Visszaúton Brüsszelben megál­lunk a világkiállításra készült híres Atomiumnál. Antwerpen – Brügge kirándulás (2 belépővel): 50 €.

4. NAP TAVASSZAL: DELFT – HÁGA – KEUKENHOF

Reggel Hollandiába átérve ismerkedés Delfttel, a porcelánok városával, mely az egyik legszebb és legtipikusabb holland kis­város. A városkát nemcsak több száz hídja és csatornái miatt érdemes felkeresni, hanem a látványos főtere is emlékezetes marad. Folytatjuk utunkat a közeli Hágába, mely hivatalosan nem az ország fővárosa, mégis itt ülésezik a parlament. Buszos városnézésünket követően, megtekintjük a Nemzetközi Bíróság épületét, a „Béke lángját” és egész Hollandia talán legszebb tengerparti szakaszát, ahol megmárthatjuk lábunkat az Atlanti-óceán hűs habjaiba. Délutáni programunk különbözik a tavaszi, ill. a nyári csoportok esetén. A tavaszi kirándulásaink utasai ezen a délutánon a Keukenhof virágparkot tekintik meg. Ez egy mesés tulipánbemutató, ahol 30 hektáron több millió (!) tulipánban, jácintban, íriszben gyönyörködhetünk. Leírhatatlan a látvány, fan­tasztikus élmény. A park bejárása után szállásunkra buszozunk.

4. NAP NYÁRON: DELFT – HÁGA – KINDERDIJK

A nyári időszakban (amikor már nem nyílnak a tulipánok) Delft és Hága után nem a keukenhofi tulipánokat, hanem egy még külön­legesebb helyet, Kinderdijk-et nézzük meg. A területet az 1700‑as évek közepén alakították ki és a szélmalmok gazdasági felhasz­nálását mutatja be. Egymáshoz közel 19 szálmalom található itt. Fakultatív hajózási lehetőség a malmok közötti csatornákon. Ezt a különlegességet az UNESCO beválasztotta a Világörökségek közé. Az érdekes látványosság után elfoglaljuk szállásunkat.

5. NAP: AMSTERDAM – BELGIUM

Reggel bemegyünk Amsterdamba. Felkeresünk egy gyémánt­csiszoló üzemet, ahol elmagyarázzák és bemutatják, hogyan lesz a gyémántból briliáns. A végén árubemutató és vásárlási lehető­ség. Aki szívesebben menne inkább múzeumba, ők ehelyett el tudnak látogatni a Van Gogh Múzeumba, vagy Rembrandt híres „Éjjeli őrjárat” című festményéhez a Rijks Múzeumba. (Előnyös a belépőjegyek előzetes internetes megvásárlása. Az időre tör­ténő jegyvásárlás esetén 9:15-öt javaslunk). Ezt követően besé­tálunk a központba, mely során érintjük a Rokint, a Damot, a Hansa-házakat és a Begijn-udvart. Programunkat 1 órás fakulta­tív hajókirándulással folytatjuk, mely során Amsterdam csatornáin utazunk. Délután szabadprogram is lesz, ekkor a híres Piros lámpás negyedet lehet megtekinteni egyedül, mert tilos ott a csoportve­zetés (az idegenvezető megmutatja a helyszínt). Szabadprogram után egy fapapucsműhelyt és egy sajtüzemet keresünk fel, ahol kedvező vásárlási lehetőségek is lesznek az itt készített termé­kekből (a belépés és a bemutatók ingyenesek). A programok után elhagyjuk Hollandiát. Szállás Brüsszel közelében.

6. NAP: BRÜSSZEL – TRIER – NÉMETORSZÁG

Reggeli után városnézés Brüsszelben. Fotóstopokkal haladunk: Európai Parlament épülettömbje, Királyi Palota, Bíróság… Ezt követő sétánk során látni fogjuk Európa egyik legszebb főte­rét, a Grand Place-t, a Manneken Pis szobrot, a Szent Gudula székesegyházat is. Brüsszelt elhagyva megállunk az egyik legő­sibb német városban, Trierben, melynek csodaszép épületeiből, műemlékeiből több az UNESCO Világörökség Listáján is szerepel. Este érkezünk Mannheim közeli szállásunkra. Fakultatív vacsora.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA – BUDAPEST

Reggeli után hazautazás Ausztrián keresztül, Budapestre érkezés 21 óra körül. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Érintett területek

  • Belgium
  • Hollandia
  • Németország
  • Luxemburg
  • Amszterdam
  • Brüsszel
  • Flandria
  • Antwerpen
  • Gent
  • Brügge
  • Hága
  • Rajna-vidék-Pfalz
  • Delft
  • Luxembourg
  • Nyugat-Európa
  • Trier

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok

még töltünk