Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "242"
    ["name"]=>
    string(23) "A Legjobb Partner Allee"
    ["company_name"]=>
    string(16) "NUR PARTNER Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(11) "1117 / 1124"
    ["company_address"]=>
    string(47) "Apor Vilmos tér 11-12. / Október 23. u. 8-10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "23331457-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-960500"
    ["licence_number"]=>
    string(19) "U-001259 / U-001399"
    ["email_reservation"]=>
    string(23) "info@neckermannallee.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(22) "info@webmegrendeles.hu"
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(30) "https://www.neckermannallee.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(103) "

További kérdéseivel kapcsolatban is szívesen segítünk.

" ["order_footer_info"]=> string(0) "" ["is_travel_agency"]=> bool(true) ["is_tour_operator"]=> bool(true) ["is_public"]=> bool(true) ["is_active"]=> bool(true) ["insurance_bank"]=> string(0) "" ["insurance_number"]=> string(0) "" ["reservation_email"]=> string(0) "" ["finance_email"]=> string(0) "" ["nu3_enabled"]=> bool(false) ["nu3_ta_id"]=> NULL ["created_at"]=> string(19) "2015-04-08 16:30:33" ["updated_at"]=> string(19) "2024-02-23 10:38:06" } ["escapingMethod":protected]=> string(16) "esc_specialchars" }
A Legjobb Partner Allee

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Utazás alapadatai 2226

Utazás

Légkondicionált luxusautó­busszal.

Szállás

4 éj­sza­ka kényelmes, 2-3 ágyas, für­dő­szo­bás 3 csil­la­gos szállodai szo­bák­ban.

Ellátás

Büféreggeli / fakultatív fél­pan­zió.

Időpontok

Részvételi díjak

2016. nov. 27 - dec. 1.   78.200 Ft
2016. dec. 11-15.   75.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza az autó­buszos uta­zást, a 4 éj­sza­kai szál­lást reggelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a fel­so­rolt progra­mo­kat és a Fe­hér­vár Travel ide­gen­ve­ze­tő­jét, de nem tar­tal­maz­za a belé­pő­dí­ja­kat.

Félpanziós felár: 20.400 Ft
(4 vacsora)
 
Egyágyas felár: 29.500 Ft
 
3. ágy kedvezménye: 6.500 Ft

(15 éves korig)

Elzász a téli hónapokban teljesen új arcát mutatja az odalátogatóknak. A főváros, Strasbourg több mint 500 éves hagyományokkal rendelkező ka­rá­cso­nyi vására Franciaországban talán a leg­nép­sze­rűbb. Ebben az időszakban a ka­ted­rá­lis körüli tereket ellepik a kézművesek, árusok, ze­né­szek, az utcákat pedig frissen sült süte­mé­nyek illata lengi be, fe­lejt­he­tet­lenné téve ezzel a karácsony előtti készülődést.
Elzász han­gu­la­tos adventi vásárai mellett ter­mé­sze­te­sen olyan gyöngyszemek sem maradhatnak ki utunkból, mint Colmar és Riquewihr, illetve Koenigsbourg híres várkastélya, mely egyedül ebben a programunkban szerepel. Odaútban uta­sa­ink felfedezhetik az adventi pompába öltözött Inns­bruck, Zürich és Basel néhány fontos neve­ze­tes­ségét is.

1. nap: Innsbruck

Elutazás Székesfe­hér­várról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6.00-kor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Bécs – Salzburg – Innsbruck út­vo­na­lon. Séta Innsbruckban, Tirol főváro­sában, ahol a híres Aranytető előtti teret és utcákat ilyenkor a ka­rá­cso­nyi árusok népesítik be. Ezután to­vább­uta­zás az Inn völgyében a festői fekvésű tiroli szállodához (1 éj).

2. nap: Zürich, Basel

Utazás gyönyörű alpesi tájakon át Zürichbe. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik leg­elő­ke­lőbb üzletutcáján. A város ebben az idő­szak­ban is turisták ezreit vonzza, hiszen a központi vasút­ál­lo­máson építik fel Európa leg­na­gyobb fedett ad­ven­ti vásárát.

Délután továbbutazás Franciaország irányába. Is­mer­ke­dés a francia-német-svájci hármas határon fekvő Basellel, melynek városképe a helyiek szerint a Rajna-menti települések leg­szebbike. A folyóparti dombon fekvő óváros miatt sokan Budapesthez is ha­son­lít­ják.
Átkelés Franciaországba, szállás Elzászban, Mul­ho­use mellett (3 éj).

3. nap: Strasbourg

Egész napos kirándulás Elzász főváro­sába, Stras­bo­urgba, mely az Európai Par­la­ment és az Európa Ta­nács székhelye. Is­mer­ke­dés a várossal, séta a Petite France negyed bájos, favázas házai között. A ha­tal­mas gótikus ka­ted­rá­lis meg­te­kin­té­se után szabad program, ba­ran­go­lás a han­gu­la­tos ka­rá­cso­nyi vá­sár­ban, illetve lehe­tő­ség séta­ha­jó­zásra a várost át­sze­lő csatornákon.

4. nap: Koenigsbourg, Riquewihr, Colmar

Délelőtt lá­to­ga­tás Koenigsbourg pompás vár­kas­télyában, mely egy 760 m magas hegyfokon áll (gyö­nyö­rű pano­ráma a Rajna völgyére).
Ezután egy, a XVI. századból szinte érintetlenül ránk maradt kisvárosba, Riquewihrbe utazunk. A kö­zép­ko­ri várfalak közt és a sikátorokban szinte egy idő­uta­zás részesének érezhetjük magunkat.
Délután Colmarral, Franciaország egyik leg­el­bű­vö­lőbb városával is­mer­ke­dünk. Sétát teszünk a késő kö­zép­ko­ri favázas házak közti macs­ka­kö­ves ut­cá­kon, melyek ebben az időszakban a ka­rá­cso­nyi vásá­ro­zók zajától hangosak.

5. nap: Utazás az Alpokon keresztül

Utazás Svájcon és az osztrák Alpokon keresztül, a Basel – Zürich – Feldkirch – Innsbruck – Salzburg – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Haza­ér­kezés Buda­pest­re, majd Székesfe­hér­várra a késő esti órákban.

 

Érintett területek

  • Franciaország
  • Elzász-Lotaringia
  • Strasbourg

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk